„O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul”. Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV

Publicat pe

Victor Rebengiuc a transmis un mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu. Victor Rebengiuc a făcut o declarație cutremurătoare după moartea lui Mitică Popescu, care a pierdut lupta cu viața la 86 de ani. Acesta susține că a rămas singurul din generația lui care mai trăiește și că, în curând, va veni și rândul său. Victor Rebengiuc a jucat cu regretatul actor Mitică Popescu în filmul Moromeții, unde au avut împreună două scene remarcabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu. Victor Rebengiuc a făcut o declarație tulburătoare în ziua în care a murit actorul Mitică Popescu. Acesta susține că a rămas singurul actor din generația sa și că va veni și vremea lui. Cei doi mari actori ai scenei românești au jucat împreună în filmul Moromeții. Mitică Popescu a murit la 86 de ani pe un pat de spital, pe data de 3 ianuarie.

„O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'. Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV„O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'. Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV
„O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'. Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV„O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'. Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV

Citește și: A murit Mitică Popescu.Marele actor avea 86 de ani

Citește și: „S-a stins din viață trist'.Mărturia tulburătoare a actorului Dorel Vișan, după moartea lui Mitică Popescu

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas:„Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări…' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Doinița Oancea poartă verighetă și inel de logodnă pe deget:„Am fost cerută și luată de ani buni, căci așa începe povestea…' / EXCLUSIV

Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu

Victor Rebengiuc, în vârstă de 89 de ani, susține că s-a întristat la aflarea veștii morții colegului său de breaslă, Mitică Popescu. Cei doi au jucat împreună în pelicula Moromeții. Actorul a șocat cu o declarație. Rebengiuc susține că este ultimul din generația sa și că în curând îl vom pierde și pe el.

'Și eu am primit vestea tristă. A jucat împreună. Am avut două scene în Moromeții. Nu am fost prieteni, nu am fost apropiați, am fost colegi. Nu am păstrat legătura, dar am apreciat talentul său. Era un actor talentat, avea farmec. Avea haz de foarte multe ori și îmi plăcea de el ca actor. În curând, o să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni. Eu sunt ultimul. Și așa c-o aștept…', a declarat pentru viva.ro actorul Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc continuă să joace pe scena teatrului, la 89 de ani

Victor Rebengiuc are vârsta de 89 de ani și va împlini 90 de ani peste o lună, mai exact pe data de 10 februarie. Marele actor continuă să fie activ pe scena teatrului românesc. Celebrul actor a acordat i-a acordat lui Lucian Mândruță un interviu special de Sărbători, la postul Digi24.

Acesta a povestit de ce și mai ales despre modul în care a reușit să le lase de fumat. Victor Rebengiuc a fost întrebat de Lucian Mândruță cum de se menține în formă. „Pas cu pas', a răspuns actorul, amuzat. El a continuat să-și expună o parte a stilului de viață.

„Nu există o rețetă. Am fost un om echilibrat, în viața de toate zilele. N-am băut, am fumat mult timp, dar apoi m-am lăsat când nu mai era de folos. Am fumat 20 și ceva de ani… De la 15-16 ani până pe la 40', a explicat Victor Rebengiuc.

Victor Rebengiuc s-a lăsat de fumat

Actorul Victor Rebengiuc a fumat câte două-trei pachete pe zi. A reușit să se lase de țigări și spune că a mai fumat după aceea doar la filmările pentru rolul din Moromeții.

„M-am lăsat pentru că fumam 2-3 pachete pe zi și aveam „pisici pe corzi„, cum numim noi actorii, trebuia să-mi dreg vocea. Erau depuneri pe corzi, respiram greu și oboseam foarte repede. Mi-am zis: „Ce vreau să fiu, actor sau fumător?'. Și am stins ultima țigară, apoi nu m-a mai interesat niciodată. Am mai fumat doar în „Moromeții', nu avem cum desființa fumatul, ținea de viața celor de acolo', a continuat Victor Rebengiuc la emisiunea lui Lucian Mândruță de la Digi24.

Foto: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter