De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas: „Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări...” / EXCLUSIV

Publicat pe

De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas. Nu este primul și nici ultimul interviu cu Paula Seling, însă este, cu siguranță, de departe cel mai emoționant. Iar asta deoarece acum o vom cunoaște nu doar în calitate de artist, ci și de mamă. Da, ați citit bine! Adorabila Elena a intrat în familia Paulei în urmă cu 6 ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat total. Cum a reușit să păstreze secretul adopției atâta vreme și mai ales de ce a ales să facă asta, dar și care este relația dintre Elena și părinții ei artista ne-a dezvăluit în exclusivitate, permițându-ne să-i tulburăm intimitatea, la care ține atât de mult. A făcut-o însă cu sufletul deschis și din dragoste pentru copilul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă tot am adus vorba despre provocări, nu pot să ocolesc un subiect delicat… Este vorba despre divorțul de soțul tău, Radu Bucura, după un mariaj de 17 ani. Este greu să pui astfel de întrebări fără să pari că intri „cu bocancii în viața cuiva și te asigur că nu căutăm senzaționalul, dar aș vrea totuși să-mi spui ce a dus la destrămarea cuplului vostru, unul, aparent, atât de solid.

Din păcate, nu pot să vă vorbesc despre un om pe care îl respect enorm, alături de care am trăit clipe minunate, fără ca acesta să fie de față. Dacă el este dornic să vă vorbească, nu am nimic împotrivă. Eu fiind persoană publică, este în regulă, însă Radu e o persoană deosebit de discretă și îi respect dreptul la intimitate. În plus, mereu am considerat că viața de familie trebuie să rămână privată, de aceea rareori am discutat amănunte din viețile noastre și ar fi total nepotrivit să încep să o fac acum.

De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas: „Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări...' / EXCLUSIVDe ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas: „Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări...' / EXCLUSIV

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți.

Citește și: Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena:„Așa mamă, așa fiică!'

Citește și: Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura:”Fără să știm că vom regreta…”

Citește și: 'Noi am început anul cu stângul.Aveți grijă că…'. Mihai Petre și soția lui, Elwira, se confruntă cu probleme de sănătate:

Citește și: Inna a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric.Artista s-a afișat cu inelul de logodnă pe deget

De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas

Presa a aflat târziu despre despărțirea voastră, iar în tot acest timp, nimeni nu a simțit nimic. Cât de greu ți-a fost să urci pe scenă și să-ți păstrezi zâmbetul în viața de zi cu zi, în condițiile în care, probabil, în sufletul tău era furtună?

Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp. Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie.

Radu ți-a fost nu doar partener de viață, ci și manager, deci schimbări au fost pe toate planurile pentru tine. Cum ai reușit să înlocuieșți aceste „goluri și în ce relații ai rămas cu fostul tău soț?

Relațiile între noi sunt foarte OK. Comunicăm și colaborăm în creșterea Elenei. Asta contează cel mai mult și suntem implicați, pe deplin, în viitorul fetiței noastre. Aceste goluri nu se pot înlocui, poți doar să mergi mai departe și să cauți soluții noi la probleme noi. Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora.

„Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine'

Desigur, o astfel de schimbare, după aproape două decenii de viață în doi, nu e ușor de gestionat, așa că îmi permit să te întreb cum este viața de femeie divorțată. Care sunt sunt minusurile și care sunt plusurile, pentru că, în mod sigur, în orice lucru rău există și ceva bun?

Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine și am încercat să restabilesc echilibrul de care aveam și am deosebită nevoie, pentru a funcționa la parametri buni. M-am refugiat în muncă, m-am concentrat pe a da tot ce e mai bun, din punct de vedere muzical, scenic, și mi-am făcut o echipă de care sunt foarte mândră. Nu știu, încă, să vă spun ce e bun și ce e rău în toate acestea.

Ai spus nu o dată că îți dorești să devii mamă și că iei în calcul varianta adopției, și iată că s-a întâmplat! Mai mult, acum ești o mamă singură… Ce te-a determinat să iei decizia asta?

Nu sunt o mamă singură, ci îl am pe Radu Bucura alături și este tatăl fetiței noastre de aproape șase ani. Elena avea trei ani atunci, iar acum face nouă anișori. Ne-am dorit copii, iar familia noastră a primit-o pe Elena în urmă cu șase ani. Doream, indiferent de ce urma să fie, să avem un copil adoptat, iar Universul ne-a adus-o pe Elena.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Tiberiu Arsene, Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă