Cine e Adelina Iacob de la Mireasa sezon 3. Vrea un bărbat exact ca tatăl ei

Publicat pe

Adelina Iacob este noua concurentă Mireasa sezon 3. Tânăra are 23 de ani, dar a venit să își întâlnească sufletul pereche. Ea își dorește să se căsătorească și să își întemeieze o familie, cu toate că este încă tânără. Mai mult, își dorește un bărbat precum tatăl ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Adelina Iacob este din Brăila, dar locuiește în București. Deși este încă studentă, aceasta este hotărâtă să-și întemeieze o familie și spune că visează la acest moment încă de mică.

Cine e Adelina Iacob de la Mireasa sezon 3. Vrea un bărbat exact ca tatăl eiCine e Adelina Iacob de la Mireasa sezon 3. Vrea un bărbat exact ca tatăl ei

Adelina Iacob de la Mireasa susține că este pregătită de măritiș, toată viața a simțit că este pregătită pentru asta, însă acum simte că este momentul potrivit. Concurenta a mărturisit în prima ediție că i-a fost rușine să-i spună tatălui său că vine în emisiune, însă a fost surprinsă când a descoperit că are tot suportul lui.

Adelina Iacob de la Mireasa sezon 3 și-a dorit mereu să se căsătorească

„Sunt din Brăila, dar locuiesc în București. În prezent sunt studentă, însă lucrez în paralel. Sunt pregătită să mă mărit, toată viața am fost pregătită. Mereu mi-am dorit. Inițial mi-a fost rușine să-i spun tatălui meu, am crezut că nu o să fie de acord, însă mă susțin. Nu am așteptări foarte mari, nu țin cont de aspectul fizic, însă mi-aș dori să fie mai înalt. Mi-aș dori un bărbat sincer, care să mă ajute”, a spus Adelina Iacob la Mireasa 2021.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

Adelina este studentă acum la Administrarea Afacerilor Internaționale.

Concurenta de la Mireasa 2021 se descrie ca fiind sinceră, deschisă, sociabilă, deșteaptă și se consideră și frumoasă și ambițioasă.

Adelina Iacob de la Mireasa are o părere foarte bună despre ea, însă susție că se enervează destul de repede și tinde să fie răzbunătoare. Adelina Iacob de la Mireasa 2021 vrea un bărbat exact ca tatăl ei.

Simona Gherghe este încontinuarea gazda emisiunii, după ce s-a zvonit că Andreea Mantea ar fi fost în negocieri cu cei de la Antena 1 pentru a ocupa acest scaun.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

Simona Gherghe este curioasă să-i descopere cât mai mult pe concurenții din noul sezon Mireasa și să trăiască alături de ei poveștile lor de dragoste.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter