Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu. Este o diferență de 17 ani între ei

Publicat pe

Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu. De la începutul pandemiei, medicul Adrian Marinescu a apărut deseori la televizor pentru a vorbi despre COVID-19. Doctorul infecționist nu se laudă, însă, doar cu o frumoasă carieră, ci și cu o soție superbă. El și partenera lui, Emma Marinescu, sunt căsătoriți de șapte ani. Ea este mai mică decât el cu 17 ani, însă asta nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ei. Iată cu s-au cunoscut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu. Adrian Marinescu este un renumit medic infecționst din țară, dar și directorul medical al Institutului „Matei Balș' din București. Acesta a devenit și mai cunoscut în ultimii doi ani. Odată cu începutul pandemiei de COVID-19, a apărut la diverse emisiuni TV pentru a discuta despre noul coronavirus.

Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu. Dacă despre cariera lui se cunosc toate detaliile, medicul Adrian Marinescu a fost însă mult mai discret în privința vieții personale. Așadar, puțină lume știe cine este cea care i-a furat inima. Soția lui se numește Emma Marinescu și este de-o frumusețe răpitoare. Cei doi activează în domenii diferite, dar acasă fac o echipă perfectă.

Citește și: Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație:„Ne eliberăm unul pe altul'

Citește și: Când începe sezonul 5 al emisiunii Mireasa.Simona Gherghe a făcut marele anunț

Citește și: Andrei Ștefănescu și fosta soție, Antonia, primele declarații după ce fostul ei iubit a spus că s-au împăcat:„Atunci când ai un copil…'

Citește și: Anamaria Prodan a cerut ajutorul Ambasadei Americii, în conflictul cu frații Becali:„Urmăriri noaptea cu mașinile, cu scandaluri, cu înjurături…'

Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu

Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu. De curând, medicul infecționist Adrian Marinescu și soția lui, Emma Marinescu, au fost invitați în emisiunea „La Măruță', de pe PRO TV. Cu această ocazie, telespectatorii au aflat cum a început povestea lor de iubire. Formează un cuplu din 2015, dar prima dată s-au văzut în anul 2012.

Relația dintre Adrian Marinescu și soția lui a început după ce Emma Marinescu a dus-o pe cea care i-a dat naștere la el, pentru o problemă medicală. Deși a fost dragoste la prima vedere, doctorul a luat atitudine abia trei ani mai târziu, atunci când a sunat-o și i-a dat întâlnire. Gestul său a luat-o complet prin surprindere, dar a acceptat imediat.

„Suntem împreună din 2015. Mama a avut o problemă medicală la un moment dat. Nu am fost mulțumită de medicul la care mergea și așa am ajuns la Adi. Se întâmpla în 2012. Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de-abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.

Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin. Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un punct de întâlnire într-o parcare', a mărturisit soția doctorului Adrian Marinescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Adrian Marinescu și-a cerut partenera de soție după un an de relație

Cine e și cu ce se ocupă soția doctorului Adrian Marinescu. Relația lor a mers ca pe roate, astfel că nu a durat mult până ce a avut loc cererea în căsătorie. Medicul Adrian Marinescu a cerut-o de soție pe aleasa inimii lui după aproximativ un an de când deveniseră un cuplu. Potrivit spuselor Emmei Marinescu, totul s-a petrecut pe 13 mai, aceeași dată în care s-au căsătorit și părinții ei.

„Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta', a mai transmis Emma Marinescu.

Emma Marinescu are 31 de ani, iar Adrian Marinescu este mai mare cu 17 ani decât ea. Acest lucru nu a însemnat niciodată un impediment în cuplul lor. În timp ce el activează în medicină, ea are o cu totul altă pasiune. Aceasta este de profesie arhitect, iubește călătoriile și are chiar și un blog în acest sens.

„Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie. Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!', a completat soția medicului infecționist.

Este o diferență de 17 ani între doctorul Adrian Marinescu și soția lui

Așadar, cu timpul, pacienta medicului Adrian Marinescu i-a devenit mamă-soacră. Spune el, de aceea este bine ca să ai grijă ca pacienții să fie mulțumiți.

„Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama-soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții. Să fie mulțumiți. E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!', a declarat Adrian Marinescu.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter