Anamaria Prodan a cerut ajutorul Ambasadei Americii, în conflictul cu frații Becali: „Urmăriri noaptea cu mașinile, cu scandaluri, cu înjurături...”

Publicat pe

Anamaria Prodan a cerut ajutorul Ambasadei Americii, în conflictul cu frații Becali. Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute impresare de fotbal din România. Aceasta și-a făcut o carieră impresionantă, însă nu a stat departe de conflicte de interese. Ea și frații Becali s-au aflat într-un adevărat război, în urma căruia diva a cerut ajutorul Ambasadei Americii. Iată ce a povestit referitor la acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este una dintre cele mai influente persoane în lumea sportului. Aceasta are o carieră de invidiat, însă nu a stat departe de conflicte cu colegii săi de breaslă. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de momente este cel cu frații Becali. Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, aceasta a povestit cu lux de amănunte ce se întâmpla la acea vreme. Se pare că diva a fost amenințată, motiv pentru care a cerut ajutorul Ambasadei Americii.

Ea a explicat că la acel moment copiii ei au fost puși în pericol, iar în acel punct diva a apelat la ajutorul Ambasadei Americii. Amintim faptul că Anamaria Prodan are cetățenie americană.

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…’

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Anamaria Prodan a cerut ajutorul Ambasadei Americii, în conflictul cu frații Becali

Anamaria Prodan s-a aflat, la un moment dat, într-un adevărat conflict cu Gigi Becali și fratele său. Diva a povestit că scandalul a fost unul dus la extrem deoarece a fost urmărită cu mașina pe timpul nopții, amenințată, iar copiii săi au fost implicați direct în tot războiul. Motivul pentru care lucrurile au ajuns în acest punct a fost faptul că sexy-impresara nu și-a dorit să lucreze pentru frații Becali.

„A fost război cu urmăriri noaptea cu mașinile, cu scandaluri pe la copii pe la școală, cu înjurături, cu bodyguardul președintelui Ion Iliescu, la vremea aia(…) Am refuzat să lucrez pentru ei (n. red. frații Becali). Eu cu cel mai mare dușman al meu, dacă e deștept, stau la masă dacă știu că fac bani.', a spus ea în cadrul podcastului susținut de Codin Maticiuc.

Aceasta a punctat că întotdeauna este foarte atentă la oamenii pe care îi are în jur. Momentul în care Anamaria Prodan a decis să apeleze la ajutorul Ambasadei Americii a fost cel când a simțit că cei patru copii ai săi sunt puși în pericol.

„E mai bine să fie lângă mine, că pot să îl urmăresc de aproape. N-ai cum, eu m-am născut Anamaria Prodan, am avut bani toată viața. Pe meseria ei, mama mea era Dumnezeu. M-am dus la ambasadă și am spus că îmi urmărește familia, tot. S-a născut cineva pe pământul ăsta să îmi facă mie probleme copiilor? Știi cât am pierdut în viața mea că nu am făcut un pas înapoi? Eu am deschis războaie singură pe toate fronturile, așa am crescut. Când m-ai pus la pământ, mă ridic de 10 ori mai puternică.”', a adăugat diva.

Adrian Mutu, de partea Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a mai povestit faptul că la un moment dat a fost contactată de Adrian Mutu, însă aceasta nu a crezut că este real. Pentru a afla dacă numărul de telefon îi aparține fotbalistului, diva a contactat presa.

„Când Adi mi-a spus: „Sunt Adrian Mutu și vreau să stăm de vorbă'. Și eu l-am întrebat cum să mă sune așa, mă gândeam dacă e caterincă, nici nu mai sunt vreo tinerică. Nici n-am crezut că e el. Când Adi m-a sunat, eu eram la masă și toți îmi ziceau cum ar fi să mă sune acum. Adi tot suna și am trimis numărul lui la presă, să îl verifice.', a povestit ea.

Atunci, ea și-a dat seama că fotbalistul este de partea ei, motiv pentru care a acceptat o colaborare cu acesta.

„Era el și mi-am dat seama că îmi convine. Deja începuse războiul cu familia Becali și mi-am dat seama că omul gândește ca mine.”, a mai spus ea.

În ce relații se află acum cu Gigi Becali

Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu frații Becali. Se pare că tot conflictul s-a încheiat în momentul în care aceasta a apelat la ajutorul Ambasadei.

„Nu mai avem ce să împărțim. Când m-am dus la Ambasada Americană, am spus că am viața amenințată, ce crezi că se întâmplă? Nu te atinge nici vântul, nici pământul. Dacă te-a atins, ai murit instant.', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter