Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație: "Ne eliberăm unul pe altul"

Publicat pe

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație și 4 ani de căsnicie. Actorii au făcut anunțul cel trist pe rețelele de socializare, iar fanii au fost șocați să audă această veste. Cei doi au împreună doi copii,  Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood a decis să se despartă. Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să meargă pe drumuri diferite, după 16 ani de relație și 4 ani de căsnicie.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de cei doi actori.

Citește și: Jason Momoa și-a ras barba! „Aquaman' e de nerecunoscut

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Jason Momoa! Fiul lui Aquaman îi seamănă leit

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?’

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient’

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit

Formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, însă vestea despărțirii a picat ca un trăsnet. Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să se despartă, după 4 ani de căsnicie și 16 ani de relație.

Pe contul lor de socializare, cei doi actori au postat un mesaj în care își anunță fanii că vor divorța.

Cu toții am simțit persiunea și schimările acestor timpuri transformatoare… Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate', a fost anunțul făcut de cei doi.

Chiar dacă vor merge pe drumuri diferite, Jason și Lisa susțin că se vor iubi în continuare și se vor susține necondiționat.

Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberăm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri', au mai spus cei doi.

Cum s-au cunoscut Jason Momoa și Lisa Bonet

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, într-u club. În 2017, cei doi artiști au deci să se căsătorească. Aceștia au împreună și doi copii, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

Lisa Bonet mai are o fată din prima căsătorie, Zoe Kravitz, de care actorul a avut mare grijă.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter