Cine este Alina Pușcaș de la Splash! Vedete la apă. A mai fost căsătorită

Publicat pe

Cine este Alina Pușcaș de la Splash Vedete la apă. Alina Pușcaș este una dintre concurentele de la Splash! Vedete la apă din acest sezon. Prezentatoarea TV este căsătorită în prezent cu soțul ei, Mihai Stoenescu, dar în trecut a mai fost măritată. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alina Pușcaș de la Splash Vedete la apă. Alina Pușcaș a acceptat cu entuziasm propunerea de a participa la Splash! Vedete la apă. Deși a făcut parte din competiție și în urmă cu șapte ani, asta nu înseamnă că îi e foarte ușor la antrenamente. Vedeta a povestit recent că deja s-a accidentat, iar vânătăile au început să apară.

Cine este Alina Pușcaș de la Splash! Vedete la apă. A mai fost căsătorităCine este Alina Pușcaș de la Splash! Vedete la apă. A mai fost căsătorită

Pe Alina Pușcaș cu siguranță o cunoașteți de la Te cunosc de undeva. Ea și Cosmin Seleși fac echipă, în calitate de prezentatori, la această emisiune. Ei bine, cariera ei a început însă de mai demult, bifând mai multe reușite. Aceasta a debutat ca manechin la o agenție celebră din România. Ulterior, ea a lucrat și în domeniul turismului. Astfel, înainte de a-și găsi marea dragoste, televiziunea, a cochetat și cu alte sfere profesionale.

Citește și: Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă.S-a căsătorit în secret

Citește și: Jador este concurent la Splash! Vedete la apă.Ce necaz a avut înainte

Citește și: Cine este Chelsea Gandrabura de la Splash! Vedete la apă.Adoră să pozeze sexy

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Splash! Vedete la apă.Drama trăită în copilărie

Cine este Alina Pușcaș de la Splash! Vedete la apă

Cine este Alina Pușcaș de la Splash Vedete la apă. Alina Pușcaș a absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Ea s-a născut pe 2 noiembrie 1983, sub o stea norocoasă. Putem spune astea, având în vedere că e împlinită pe toate planurile. Vedeta se laudă și cu o familie minunată, formată din soțul ei și trei copii superbi.

Alina Pușcaș este o mamă model pentru copiii ei. Vedeta este topită după micuții săi și se implică în permanență în creșterea lor. Ea a recunoscut însă că, deși nu pare, să ai grijă de prichindei este un lucru solicitant și are momente în care obosește. Tot ea a recunoscut că nu este o mamă care îi răsfață în exces. Aceasta știe să le spună „nu' atuni când trebuie.

„Viața de mămică este solicitantă. Pare că pot să fac față. Mă descurc. E obositor, solicitant, dar e foarte frumos. Sunt eu, este Mihai, avem o bonă și bunica din când în când, pentru că are o vârstă și nu pot să o solicit foarte mult. Sunt genul de mamă care le spune nu destul de des. Nu sunt o mamă care crede că tot ce cere copilul este bine și nici genul de mamă care își cocoloșește copiii. Trebuie să ia cumva viața în piept, nu pot să-i țin tot timpul sub aripa mea', ne spunea Alina Pușcaș în urmă cu doi ani.

Vedeta a mai fost căsătorită

Cine este Alina Pușcaș de la Splash Vedete la apă. După cum vă spuneam, Alina Pușcaș e măritată cu Mihai Stoenescu. Aceasta a mai fost căsătorită în trecut cu un alt bărbat. După căsnicia cu fostul soțul, ea a învățat că lucrurile nu trebuie forțate.

„Că lucrurile nu trebuie forțate. Dacă nu simți cu adevărat că trebuie să se întâmple un lucru, mai ales când e vorba despre căsătorie, nu-l face de gura lumii sau pentru că aşa trebuie. Fă-l când crezi că e momentul sau dacă tu crezi că e cazul', ne-a povestit vedeta în 2020.

Cine este Alina Pușcaș de la Splash Vedete la apă. În ceea ce-l privește pe actualul soț, Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș e foarte fericită alături de el. Vedeta l-a cunoscut din nevoia urgentă de a ajunge la dentist. Soarta a făcut ca el să fie stomatologul care i-a rezolvat problema, iar ea s-a îndrăgostit pe loc.

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează … nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine', spunea Alina Pușcaș pe Instagram.

Care sunt concurenții de la Splash Vedete la apă

Pe lângă Alina Pușcaș, la Splash Vedete la apă, mai praticipă și alte nume celebre: Cristi Pulhac, Otilia Bilionera, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Jurații concursului sunt Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova. Fanii emisiunii îi vor putea vedea alături de concurenți în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1. Prezentatorii concursului sunt Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor. Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul show-ului.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter