Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor. A studiat muzica în Anglia

Publicat pe

Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor. Cei patru jurați au ales finaliștii de la X Factor 2021. Marea finală va avea loc în data de 23 decembrie, atunci când telespectatorii vor avea parte de o ediție plină de surprize. Tot atunci se va afla și cine va câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor. S-au ales cei patru finaliști pentru marea finală X Factor 2021. Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei au hotărât cine îi va reprezenta în ediția de final a emisiunii de talente.

Astfel, în ultima etapă, Delia a avut de ales între grupurile The Jazzy Jo Experience și Omajii, Ștefan Bănică între Ionuț Hanțig și Andrei Duțu, Florin Ristei între concurentele Betty Iordăchescu și Bryana Holingher, iar Loredana între Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle.

Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor. A studiat muzica în AngliaCine este Andrei Duțu, finalist X Factor. A studiat muzica în Anglia

Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor. Ștefan Bănică Jr. a decis să meargă mai departe cu Andrei Duțu, concurentul care l-a impresionat pe tot parcursul emisiunii. Iată cine este, de fapt, finalistul.

Citește și: Îl mai ții minte pe Andrei Leonte, primul câștigător de la X Factor? Artistul se luptă cu depresia

Citește și: Bella Santiago – filipineza care a cucerit România, în finala X Factor. Cântă și plânge după fetița ei

Citește și: Ce dietă ține Cătălin Botezatu.A fost recomandată de nutriționistul lui Sylvester Stallone

Citește și: Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte: „Dacă nu eram vaccinat…

Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor

Cine este Andrei Duțu, finalist X Factor. Emisiunea de la Antena 1 este pe cale să se termine, marea finală o să aibă loc în data de 23 decembrie. Astfel, jurații au fost nevoiți să-și aleagă concurenții cu care să meargă în ultima etapă a concursului.

Ștefan Bănică Jr a avut de ales între Ionuț Hanțig și Andrei Duțu. Impresionat de vocea excepțională a tânărului din București, juratul l-a ales pe Andrei Duțu.

Pe lângă faptul că are o timbru inconfundabil, tânărul provine dintr-o familia în care s-a studiat muzica. Mama sa a cântat în corul Operei Naționale.

Mama mea a fost în corul Operei Naționale. Mi se mai spune că semăn cu mama, că am ochii ei. Am crescut cu muzică în casă și asta a fost marea minune pentru că s-a legat ceva până la urmă. Visul ei a fost să mă duc către muzică clasică. Am studiat, dar mi-a plăcut muzica ușoară, să scriu versuri și să mă exprim în poezie și atunci muzică aceasta a fost mai accesibilă pentru mine pentru a merge pe urmele unui songrwiter, ceea ce-mi doresc să ajung”, a declarat Andrei Duțu, potrivit Click.

De asemenea, puțini știau faptul că Andrei Duțu, finalistul X Factor 2021, a studiat muzica în Anglia și că a format o trupă acolo, cu care a debutat în plină pandemie de coronavirus.

Am stat în Anglia, am studiat muzică acolo, am o trupă pe care am format-o în UK, Unknown Chapters, noi am lansat muzică în anul de pandemie, cumva în pofida faptului că totul era închis, am încercat să ținem trupa pe drumul ei. Am încercat să lansăm muzică și să ne menținem pe piața underground de acolo. M-am întors în România acm 6-7 luni și am avut ocazia să pot participa la X Factor și cumva lucrurile se mișcă„, a mai declarat acesta, pentru sursa citata anterior.

A primit oferite din partea străinilor

În continuare, finalistul X Factor a mai adăugat faptul că a primit diferite oferte de colaborare, însă nu din România. A vrut, totuși, să își păstreze propriul drum și să nu se abată vreo secundă de la ce își dorește să facă.

Am primit, dar nu în România și, în funcție de răspunsul meu de atunci, aș fi fost într-un alt loc. Dar eu mă bucur foarte mult că mi s-a păstrat drumul pe care eu vreau să îl am. Cred foarte mult în muzica pe care o fac, îmi doresc să o aduc și îmi doresc să am parte de parteneri care să bată același drum cu mine„, mai spune finalistul.

În finala X Factor 2021, Andrei Duțu se va duela cu grupul Jomajii, îndrumat de Delia, Nick Casciaro, ales de Loredana Groza, și Bryana Holingher, aleasă de Florin Ristei.

Doar unul singur va reuși să câștige marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, dar și premiul X Factor România.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter