Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Cu ce se ocupă

Publicat pe

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Solista și Călin Hagima s-au căsătorit civil pe data de 17 septembrie, după mai bine de patru ani de relație. Cu toate că Roxana Nemeș este mereu în lumina reflectoarelor, partenerul său a preferat să păstreze discreția și a avut apariții rare la tv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș! Cei doi și-au unit destinele abia acum, deși formează un cuplu de ani buni. Între cei doi este o diferență de 11 ani, iar mulți se întreabă cu ce se ocupă, mai exact, Călin Hagima.

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș! Potrivit Libertatea, soțul fostei concurente de la „Bravo, ai stil' are 42 de ani și deține mai multe afaceri în Capitală.

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Cu ce se ocupăCine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Cu ce se ocupă

Cine este Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș! Interpreta şi Călin Hagima au fost împreună timp de doi ani și în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, însă destinul i-a adus din nou împreună. Roxana Nemeș a fost cerută de soție la sfârșitul lui 2019, chiar în centrul Bucureștiului, iar momentul a fost extrem de special.

Citește și: Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Roxana Nemeș s-a operat de o boală gravă. Vedeta încearcă să rămână însărcinată

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei au împlinit 12 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei nu își mai reînnoiesc jurămintele: „Nu mai facem nimic”

Cum a fost cerută de soție Roxana Nemeș

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.
Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie’, spunea Roxana Nemeș atunci.

Roxana Nemeș a participat la Survivor

Anul acesta, înainte de ‘Splash Vedete la apă’, Roxana Nemeș a participat la Survivor, de unde a plecat din cauza unor probleme medicale. Odată întoarsă în România, Roxana a vorbit despre lucrurile care i-au lipsit cel mai mult atunci când s-a aflat în Republica Dominicană.

Roxana Nemeș i-a simțit lipsa și iubitului ei, Călin Hagima. Vedeta a spus că acesta i-a demonstrat că se poate baza pe el în orice moment, iar relația lor merge din ce în ce mai bine.

„Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toata experiența „Survivor România și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață.

Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine‘, a spus Roxana Nemeș.


Sursa foto: Instagram


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter