Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Cântăreața a purtat la cununia civilă o rochie albă, super sexy, scurtă, dar cu o trenă ce amintește de rochiile de mireasă. Roxana Nemeș anunțase încă de la începutul verii că în acest an va face cununia civilă, la mai bine de un an de când a fost cerută de soție de Călin Hagima.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș s-a căsătorit astăzi cu logodnicul ei Călin Hagima, bărbatul cu care se află într-o relație de mai mulți ani. Roxana Nemeș a fost cerută de soție pe 7 decembrie 2019, iar căsătoria lor a fost amânată din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Iată că astăzi a venit momentul cel mare și Roxana Nemeș a spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile.

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilăRoxana Nemeș s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

Roxana Nemeș s-a căsătorit

Roxana Nemeș a strălucit astăzi, în ziua în care i-a spus „DA” lui Călin Hagima! Super sexy și cu un zâmbet larg, cântăreața a avut un 17 septembrie memorabil, zi care va fi încercuită în calendar drept una dintre cele mai fericite din ziua ei, cu siguranță.

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut: „Mă concentrez…’

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie pe stradă

Roxana Nemeş şi Călin Hagima au fost împreună timp de doi ani și în anul 2017 au decis să meargă pe drumuri separate, însă destinul i-a adus din nou împreună. Roxana Nemeș a fost cerută de soție la sfârșitul lui 2019, chiar în centrul Bucureștiului, iar momentul a fost extrem de special.

În timp ce se plimba cu iubitul ei pe strădă, pe o clădire mare din Capitală au apărut imagini cu ei doi, dar și întrebarea mult așteptată. Atunci el a rugat-o să privească, iar în acel moment Roxana Nemeș a rămas fără cuvinte.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie', spunea Roxana Nemeș atunci.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter