Oana Roman și Marius Elisei nu își mai reînnoiesc jurămintele: "Nu mai facem nimic"

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei și-au reconsiderat prioritățile și au decis să nu-și mai reînnoiască jurămintele. Cei doi au alte treburi mai importante de făcut, cum ar fi amenajarea grădinii. Prin urmare, Oana Roman și Marius Elisei consideră că le este foarte bine divorțați, dar împreună și sunt fericiți așa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei plănuiseră ca în această toamnă să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu și să dea și o petrecere de împăcare imediat după, mai ales că totul trebuia să aibă loc de ziua lui Marius. Astfel, ar fi fost o petrecere dublă, dar au decis să anuleze totul. Nu pentru că s-au despărțit din nou, dar pentru că ei consideră inutil acest lucru momentan.

Oana Roman și Marius Elisei nu își mai reînnoiesc jurămintele: "Nu mai facem nimic"Oana Roman și Marius Elisei nu își mai reînnoiesc jurămintele: "Nu mai facem nimic"

'Nu mai facem nimic, nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata tereasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Evenimentul ar putea avea loc, cel mai probabil, în luna iunie a anului viitor, atunci când vor împlini 8 ani de mariaj, dar și 8 ani de la botezul fiicei lor.

Citește și: Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată’

Citește și: Alexandra Stan, schimbare de look după despărțirea de soț. Cum au reacționat fanii

Oana este concentrată momentan pe amenajarea casei, dar și a corpului său, cu ghilimelele de rigoare. Așadar, diva a recunoscut că își dorește foarte tare să facă o schimbare ce are legătură cu aspectul fizic, căci este complexată, dar și una ce are legătură cu comportamentul ei față de situațiile prin care trece, dar și față de oamenii care o înconjoară.

'Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă', a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei nu vor să se recăsătorească

Întrebată dacă vor ajunge să-și 'reînnoiască' și actul de căsătorie, Oana Roman a precizat că acest lucru nu se va mai întâmpla, deoarece le e bine și fără a fi soț și soție la starea civilă.

Vedeta a mărturisit, potrivit Spynews.ro, că nu vrea să mai facă acest pas, deoarece în fața lui Dumnezeu sunt căsătoriți, iar acest lucru e cel mai important. Ea a mai spus că se iubesc foarte mult, iar lucrurile sunt mai bine ca niciodată în relația lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter