Anamaria Prodan, mesaj special de ziua lui Reghe: „Universul nostru”

Publicat pe

Anamaria Prodan a transmis o urare specială de ziua lui Laurențiu Reghecampf. Impresara nu a trecut cu vederea aniversarea soțului ei și a postat pe Instagram o fotografie în care apare întreaga familie, alături de un mesaj extrem de emoționant!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este o persoană extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează constant imagini cu soțul ei. Alături de fotografii, impresara scrie de fiecare dată câte un mesaj emoționant în care își exprimă iubirea față de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj special de ziua lui Reghe: „Universul nostru'Anamaria Prodan, mesaj special de ziua lui Reghe: „Universul nostru'

Anamaria Prodan nu a lăsat să treacă neobservată ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care apare toată familia. Odată cu imaginea a venit și mesajul plin de iubire adresat lui Reghe.

Citește și: Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?Mesajul transmis de impresară: „Tu ești…”

Citește și: De ce a revenit Anamaria Prodan de urgență în România.Impresara nu a fost însoțită de Reghe

Citeșe și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult'

Anamaria Prodan, urare specială de ziua lui Laurențiu Reghecampf

La împlinirea vârstei de 46 de ani, Laurențiu Reghecampf se poate simți un soț extrem de norocos. Acesta are o căsnicie alături de Anamaria Prodan, care îi arată dragostea de fiecare dată când are ocazia. De ziua lui, aceasta nu a trecut cu vederea evenimentul și a postat imediat un mesaj pe Instagram:

„Te iubim soarele nostru. Noi suntem unul. La mulți ani suflet de vis. La mulți ani universul nostru', a scris aceasta.

Laurențiu Reghecampf a împlinit pe data de 19 septembrie frumoasa vârstă de 46 de ani.

La un pas de divorț?

În ultimele luni s-a tot speculat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța. Deși antrenorul a declarat public că în căsnicia sa există probleme, impresara a negat toate afirmațiile. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat în nenumărate rânduri că în mariajul ei totul merge absolut perfect.

„Tu ești înțelesul din viața mea. Tu ești inspirația, tu îmi aduci împlinirea în viață. Tu ești inspirație. Te iubesc până la sfârșit și după’, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.’, a scris Anamaria Prodan pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter