Cine este Corina, soția lui Andrei Năstase. A fost poreclită Prințesa Constanței

Publicat pe

Cine este Corina, soția lui Andrei Năstase. Fostul premier al României va fi în curând socru mare. Mezinul familiei, Mihnea, urmează să se însoare cu iubita lui cu care are o relație de câțiva ani. Evenimentul fastuos va avea loc la finalul acestui an la Clubul Diplomaților, iar mirii deja fac pregătiri intense pentru ca nunta lor să fie una memorabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Corina, soția lui Andrei Năstase. Tânăra se numește Corina Corolevschi, are 31 de ani și este o fostă atletă din Constanța. Ea provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei este milionarul Constantin Corolevshi. Din acest motiv, Corina a fost poreclită 'Prințesa Constanței'.

Cine este Corina, soția lui Andrei Năstase. A fost poreclită Prințesa ConstanțeiCine este Corina, soția lui Andrei Năstase. A fost poreclită Prințesa Constanței

Cine este Corina și cu ce se ocupă viitoarea noră a lui Adrian Năstase. Înainte de a se cupla cu Mihnea Năstase, Corina a fost o adevărată sportivă națională, încă de la vârsta de 9 ani. Din păcate, ea a fost nevoită să se retragă în 2011 din cauza unei accidentări.

Citește și: Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, se însoară! Cine este soția lui, Corina Corolevschi

Citește și: Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul Adela. Ce rol interpretează Anastasia Chivu

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a fost operat: „De trei ani mă chinui cu…'

Citește și: Oana Roman, declarație de iubire pentru Marius Elisei: „Singurul care știe cine sunt cu adevărat'

Cine este Corina, soția lui Andrei Năstase

Cine este Corina și cu ce se ocupă viitoarea noră a lui Adrian Năstase. Logodnica lui Mihnea a fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1.

După ce s-a retras din sport, Corina Corolevshi a trecut printr-o serie de transformări fizice radicale. Se pare că iubitul ei nu a fost deloc deranjat de alegerile Corinei, iar relația lor de minune.

Tânăra de 31 de ani și Mihnea Năstase adoră să se răsfețe în vacanțe scumpe și să poarte haine dintre cele mai extravagante, de la marile case de modă.

Corina Corolevshi și Mihnea Năstase, parteneri de afaceri

De asemenea, cei doi viitori mici au lucrat împreună la Parlamentul European. De ceva timp, Corina Corolevshi este director la 'Corad Wood', la care este asociată cu fratele ei, Adrian Marius Corolevschi.

Mai mult decât atât, Mihnea și viitoarea lui soție, Corina, sunt și parteneri de afaceri. La finalul lunii mai a acestui an, cei doi și-au făcut un camping modern pe plaja de la Corbu.

Afacerea a fost derulată prin două firme, unde tinerii sunt co-acționari. Proiectul se numește TeePee Corbu și este alcătuit din mai multe module, cu o zonă tip restaurant pentru servit masa, ring de dans, parcare, și o zonă de odihnă cu corturi.

Mihnea Năstase, școlit în străinătate

Pe de altă parte, Mihnea are 27 de ani și este asistentul eurodeputatul PSD Cătălin Ivan. Salariul minim pentru consilierul unui eurodeputat este de 1.619 euro, plus alte beneficii.

El poate primi, dacă e asistent acreditat, sume suplimentare din bugetul europarlamentarului. Mihnea Daniel Nastase a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter