Cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă

Publicat pe

Cei care s-au întrebat cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă au avut recent ocazia să o vadă pe superba parteneră de viață a fotbalistului. Cei doi se cunosc de 11 ani, sunt căsătoriți de 5 ani și se iubesc ca în prima zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. Fostul jucător al lui Dinamo se poate declara un bărbat fericit – Raluca, femeia care i-a spus DA din anul 2015 este o prezență superbă, iar cei doi se completează perfect. Recent, telespectatorii show-ului Splash! Vedete la apă au avut ocazia să se convingă de asta, pentru că soția fostului fotbalist de la Dinamo a venit să-l sprijine… Iar acela a fost momentul în care a atras toată atenția asupra ei.

Cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apăCine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă

Cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă

Pe 24 mai 2015, Raluca și Cristi au spus Da, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste a început absolut întâmplător, fiind mâna sorții faptul că s-au cunoscut. Fostul fotbalist a mărturisit că a fost vrăjit din prima clipă de ea.

„Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană’, mărturisea Cristi Pulhac, la Antena Stars, cu un an în urmă.

Citește și: Cine este Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. La ce emisiune a mai participat

Citește și: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret. Primele imagini de la cununia civilă / EXCLUSIV

Citește și: Totul despre nunta Alinei Vidican. Ce reguli ciudate le-au pus mirii invitaților

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri șocante despre relația cu Livian

Citește și: Cabral, adevărul despre relația cu Andreea Ibacka, după 10 ani de căsnicie:

Raluca a mărturisit și ea că, la prima lor întâlnire, într-o conjunctură comună, Cristi nu i-a fost indiferent.

„Pe Cristi l-am văzut prima dată la o masă într-un restaurant, eram amândoi cu prietenii, o parte din ei fiind prieteni comuni. Nu am interacționat prea mult, îmi amintesc că am schimbat câteva vorbe și atât. Dar mi-a atras atenția fiind foarte carismatic, povestea Raluca.

Cum a cerut-o de soție

Cine este Raluca Pulhac, soția lui Cristi Pulhac de la Splash! Vedete la apă. Raluca și Cristi sunt nedespărțiți și, deși au o relație cu vechime, își sunt permanent alături. După 6 ani de căsnicie și 11 ani de relație, chimia dintre cei doi este încă vizibilă, concurentul de la Splash! Vedete la apă fiind vizibil impresionat la apariția soției sale. Raluca a venit în timpul emisiunii pentru a-l susține, iar asta cu siguranță a contat – Cristi a câștigat prima ediție a show-ului.

Fostul fotbalist de la Dinamo este extrem de mândru de soția lui, care arată splendid și care, de altfel, are un adevărat fan club pe Instagram. Concurentul de la Splash! Vedete la apă a povestit, cu ceva vreme în urmă, cu mor, cum a decis să-și ceară iubita de soție.

„Simțeam că trebuie să vină și momentul ăsta și îmi doream foarte mult, am căutat și un moment potrivit, am luat o vacanță, inelul l-am cumpărat mai devreme și l-am ascuns printre haine. M-am pus în genunchi, deși mă operasem de ceva timp, mărturisea Cristi Pulhac.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă