Cine este Cristian Onețiu, investitorul de la Imperiul leilor

Publicat pe

Începând cu 12 februarie, emisiunea Imperiul Leilor își propune să găsească cei mai motivați și creativi antreprenori din țară.


Investitorii au misiunea grea de a alege să împlinească visul unui antreprenor român, care vine cu planuri și cifre de afaceri bine documentate.


Tânăra generație de antreprenori vine în fața juriului cu idei care mai de care mai grozave.


Printre investitori se numără Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daiela Marișcu, Mohammad Murad și Monica Cadogan.


Cristian este co-fondator al programului Scale-UP 1000, cea mai mare companie română din industria de vânzări directe, cu peste 40.000 de distribuitori și peste 50 de milioane de euro cifră de afaceri din 2005 până în prezent.


Onețiu a pornit împreună cu fratele lui Life Care, o companie cu o cifră de afaceri uriașă azi.


Firma sa care a fost lansată în 2005 la Timișoara, se ocupă cu distribuirea produselor cosmetice, produselor de curățenie și a suplimentelor alimentare. Prin intermediul companiei Life Care, Onetiu încurajează stilul de viață sănătos și dezvoltarea personală.


De asemenea, Cristian Onetiu este speaker și autor al programului de dezvoltare personală Master of Life Administration vs Master of Business Administration. Cristian Onețiu este autorul cărților Start în Antreprenoriat și „GPS Business” .

Onețiu are business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro și se află în Top 500 Forbes!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter