Mama Elenei Ionescu a fost operată pe creier. Abia acum, artista și-a făcut curaj să vorbească. „A fost traumatizant pentru mine”

Publicat pe

Elena Ionescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, puțini sunt cei care știu despre drama trăită de aceasta, în urmă cu doi ani, când mama ei a fost la un pas de moarte. Interpreta a făcut dezvăluiri emoționante despre părinții ei și despre sacrificiile făcute de aceștia pentru ca ea să aibă o carieră muzicală.

Mama Elenei Ionescu a fost operată pe creier. Abia acum, artista și-a făcut curaj să vorbească. „A fost traumatizant pentru  mine'Mama Elenei Ionescu a fost operată pe creier. Abia acum, artista și-a făcut curaj să vorbească. „A fost traumatizant pentru  mine'

Elena Ionescu, Faimoasa de la Survivor România', este vizată de aproape întreaga echipă, propunerile de eliminare din concurs nu întârzie să apară, aproape la fiecare Consiliu de eliminare. Înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality-ul Survivor România', Elena Ionescu a acordat un interviu în care a povestit că, sub zâmbetul și optimismul mereu afișat, se ascunde o viață întreagă de sacrificii și momente dramatice prin care a trecut.

Faimoasa Elena Ionescu a povestit că are o relație foarte apropiată cu părinții săi, aceștia au fost cei care au susținut-o, pe toate planurile, încă din perioada copilăriei, pentru a-și construi o carieră solidă în industria muzicală. Artista a mărturisit că, pentru a lansa un album și pentru a filma un videoclip, tatăl ei a fost nevoit să renunțe la serviciu și să se pensioneze anticipat, pentru a-i finanța proiectul muzical.

Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment',  spune artista.

Elena Ionescu a povestit că, din momentul în care mama sa a primit un diagnostic crunt, în urma căruia a necesitat o intervenție chirurgicală dificilă, a trăit un adevărat coșmar. Acum totul este bine, dar experiența a marcat-o profund.

În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine', adaugă Elena Ionescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter