Cine este Dorian Popa. A jucat în serialul Pariu cu viața și a participat la Asia Express. S-a apucat de vlogging și are 1,62 milioane de subscriberi

Publicat pe

Dorian Popa este cântăreț, actor, și vlogger. S-a născut în Constanța, pe 7 august 1988 și a urmat un master în Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A devenit cunoscut odată cu rolul în serialul Pariu cu Viața. A făcut parte din trupa Lala Band.

Cine este Dorian Popa. A jucat în serialul Pariu cu viața și a participat la Asia Express. S-a apucat de vlogging și are 1,62 milioane de subscriberiCine este Dorian Popa. A jucat în serialul Pariu cu viața și a participat la Asia Express. S-a apucat de vlogging și are 1,62 milioane de subscriberi

A câștigat premiul „bărbat de succes al anului 2014' și a participat la show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. 

Citește și: Provocare neașteptată! Dorian Popa a trăit clipe critice: „Am stat în sicriu, cu capacul închis, 20 minute!”

Pe lângă actorie și muzică, Dorian Popa a devenit rapid o figură în televiziune. A apărut pe coperțile câtorva reviste cunoscute și a jucat un rol și în filmul Un altfel de Crăciun 5Gang. 

A colaborat pe plan muzical cu Ruby, Liviu Teodorescu, Corina, Whats`Up, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry și Selly. 

De ceva timp, Dorian Popa și-a făcut vlog și este mai mult decât pasionat de lumea online. El prezintă fanilor fiecare zi din viața lui și și-a construit o comunitate de fani impresionantă. 

Citește și: Babs avertizează: este obositor să fii iubita lui Dorian Popa! „John' are un stil de viaţă greu de suportat: „Nu mă lasă să…'

A participat la Asia Express împreună cu „mamișor', așa cum o alintă el. Luminița Popa este profesoară la Colegiul de Arte. 

Dorian Popa și mama lui, Luminița, au trăit clipe de neuitat la ‘Asia Express’. Artistul nu a zis nicio clipă nu provocărilor la care a fost supus, ba chiar lupta cât pentru doi. 

Are o relație cu Claudia Iosif, Babs, așa cum este cunoscută, care este cu 6 ani mai mare decât Dorian. Claudia este pasionată de haine, așa că are un business cu haine, iar multe vedete apelează la ea pentru diverse ținute. 

În ceea ce privește relația cu Dorian, Babs a recunoscut că își dorește un copil. 

‘Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta.Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate’, a declarat iubita lui Dorian.

Citește și: Cum arată casa lui Dorian Popa la doi ani de când a cumpărat-o. A investit zeci de mii de euro și încă nu e gata

Dorian Popa este pasionat de haine și încălțăminte, motiv pentru care este nevoit să doneze din ele în fiecare sezon. 

‘Așa cum fac de fiecare dată când se schimbă sezonul lucrurile care îmi rămân și pe care le las deoparte le fac cadou cadou celor care le poartă și celor care le plac. Eu nu le mai port și e păcat să stea în dulap. Au ieșit 4 saci cu haine de dat cadou. Trebuie să fac curat și la adidași. Mi-am făcut curat în dressing după două ore de muncă.’, a spus artistul într-un video filmat pentru contul său de YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter