Cine este JO. Ioana Anuța a avut o relație cu Juno

Publicat pe

Cine este JO. Ioana Anuța a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, după ce a ajuns în finala emisiunii X Factor și a ieșit pe locul 2, la un pas de marele premiu. Chiar dacă are o carieră de succes pe plan profesional, în plan personal a avut de suferit din cauza despărțirilor repetate de Juno. Cei doi și-au spus, într-un final, adio pentru totdeauna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ioana Anuța a impresionat cu talentul și carisma ei în urmă cu zece ani. Cu toate că s-a clasat pe locul 2, a dovedit ulterior că este și foarte perseverentă și muncitoare. Așa a reușit să devină unul dintre cele mai cunoscute și mai apreciate nume din industria muzicală de la noi.

Cine este JO. Ioana Anuța a avut o relație cu JunoCine este JO. Ioana Anuța a avut o relație cu Juno

Cine este JO

JO sau Ioana Bianca Anuța, așa cum se cheamă în buletin, s-a născut în data de 29 august 1994, la Slatina, județul Olt. Are 28 de ani și este zodia Fecioară. A absolvit Colegul Național „Radu Greceanu”, profilul bilingv. La vârsta de 13 ani, JO a început să studieze teorie muzicală și canto cu Crina Mardare, conform Wikipedia. Începând cu anul 2013, a început să studieze și actoria, după ce s-a înscris la Universitatea Hyperion din București, secția actorie.

Cine este JO. În anul 2006, se lansa trupa de rock X-plod. Era singura de acest tip formată doar din copii. Timp de trei ani, Ioana Anuța a fost solista formației. În anul 2009, a ajuns până în finala competiției Eurovision Junior România cu melodia „Girls don’t cry”. În anul 2012, a intrat în echipa lui Dan Bittman și a ieșit pe locul 2. Apoi a început o serie de colaborări de succes pe plan profesional.

Citește și: Cine este Juno. Totul despre viața amoroasă a artistului

Citește și: Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Ce proiect începe, după 10 ani la Antena 1: „Cu trezitul nu va fi o problemă'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Connect-R e pe listă

Citește și: Fiul Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Andrew, huiduit la procesiunea funerară a suveranei. Un tânăr a fost arestat

A fost și prezentatoare de televiziune

Cine este JO. Pe lângă muzică, a avut apariții și în televiziune, atât ca prezentatoare a emisiunii de divertisment „Vara pe val” de la TVR, din anul 2013, cât și în calitate de concurentă anul acesta în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde face echipă cu Liviu Teodorescu.

Cine este JO. „Am primit cu mare bucurie propunerea de a participa la acest proiect! Aşteptările sunt deja foarte mari din partea noastră şi sunt uşor panicată. Când aşteptările sunt sus, trebuie să te ridici la nivelul lor. Nu cred că putea să existe un partener pentru Te cunosc de undeva! mai bun, pentru mine, decât Liviu!', a declarat Ioana Anuța, conform Pagina de Media.

S-a despărțit de Juno după patru ani de relație

Cine este JO. După ce au lansat împreună melodia „Caută-mă”, cei doi s-au îndrăgostit.

„Muzica ne-a adus împreună și e de datoria noastră să dăm muzicii înapoi ceva, așa că sigur vor mai urma și alte proiecte în doi’, spunea Juno la acel moment.

Cine este JO. Cei doi s-au despărțit o perioadă, dar s-au împăcat la începutul acestui an. La acel moment, Juno a postat o fotografie senzuală din vacanță, anunțând că el și Jo sărbătoresc patru ani de relație. Din păcate însă, se pare că împăcarea lor nu a durat prea mult. Ulterior s-au despărțit definitiv, iar Ioana Anuța și-ar fi refăcut viața alături de alt bărbat.

„Pe noi s-a pus multă presiune din partea celor din jur, ne-a afectat mult inclusiv faptul că ne-am afișat prea mult. Nu simțim să dăm vina pe unul dintre noi. Pur și simplu am dat pe afară, a fost prea mult de gestionat pentru noi la un moment dat. Am impresia că le-am făcut pe toate', spunea Jo despre relația cu Juno, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter