Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie. Ce a dezvăluit cântărețul despre infidelitate: "Ea suferea"

Publicat pe

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din showbiz, dar chiar și ei au avut probleme în căsnicie în trecut. Cântărețul a povestit că a făcut niște lucruri fără să realizeze cât de mult își rănea partenera de viață. Gesturile lui necugetate au fost la un pas să îl coste scump.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au un mariaj fericit și discret, de 14 ani, iar din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii minunați. La fel de sincer cum au fost dintotdeauna, cei doi au recunoscut și atunci când au apărut probleme în viața lor. Se pare că au fost la un pas să pună capăt relației, însă iubirea care i-a unit a fost mai puternică, cei doi s-au maturizat, apoi și-au îndreptat greșelile.

Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie. Ce a dezvăluit cântărețul despre infidelitate: "Ea suferea"Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie. Ce a dezvăluit cântărețul despre infidelitate: "Ea suferea"

Deea și Dinu Maxer au avut probleme în căsnicie

Cântărețul a mărturisit că a fost tentat să calce strâmb, dar și-a dat seama în cele din urmă că infidelitatea i-ar fi distrus complet căsnicia cu Deea. Fiind abia la începutul relației, nu ținea cont cât de mult își rănește partenera de viață atunci când vorbea cu alte fete care își doreau ceva mai mult de la el decât o simplă amiciție.

Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul', a spus Dinu Maxer, conform Click.

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Citește și: Cheloo, vacanță cu familia, în Grecia. Cum a fost surprins alături de iubită și cei doi copii

Citește și: Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci'

Citește și: Cum arată acum fiul Ioanei Tufaru. Nepotul Andei Călugăreanu a început școala: „Mama ar fi fost tare fericită să…'

Ce s-a întâmplat după ce au devenit părinți

Nu doar începutul relației dintre Deea și Dinu Maxer a venit la pachet cu probleme. După ce au devenit părinți, cei doi s-au distanțat și au ajuns ca doi străini. Din fericire, au conștientizat la timp că nu este în regulă ceea ce se petrece între ei și au reușit să își salveze mariajul.

'Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă. Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor”, a mai spus Dinu Maxer, pentru sursa citată anterior.

Ce regret are Dinu Maxer

Când privește în urmă la trecutul său, cântărețul regretă amarnic că nu a fost mai romantic cu soția lui. Abia recent a înțeles cât de important este să îi acorde mai multă atenție partenerei de viață, dar și să își ofere mai mult timp pentru ei, ca soț și soție.

'Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vrem să ne luăm o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru! ', a completat artistul.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă