Cine este Mădălina Buzatu de la Mireasa. Își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie

Publicat pe

Mădălina Buzatu s-a înscris la Mireasa și este hotărâtă să-și întemeieze o familie, dar cine știe de ce surprize va avea parte în emisiune. Concurenta a impresionat mamele încă de când a intrat în casa dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lorena, Mădălina, Claudia, Ștefania, Andreea, Cătălina, Andra și Lavinia sunt cele opt fete care au intrat în casa Mireasa, în sezonul al doilea, ele duelându-se pentru inima unuia dintre cei șase băieți.

Tânăra s-a înscris la emisiunea matrimonială de la Antena 1 cu gândul că va întâlni pe cineva cu care să-și întemeieze o familie. Concurenta a muncit de la o vârstă destul de mică și este foarte hotărâtă în ceea ce privește viitorul ei.

Mădălina Buzatu a spus încă de când a pășit în casa Mireasa cine este și cu ce se ocupă, dar și ce își dorește de la acest show.

Citește și: Cine este Lorena Corbu de la Mireasa. Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

'Sunt Mădălina și am 24 de ani. Pasiunea mea este dansul și îmi doresc un partener lângă care să dansez toată viața mea. (…) Sunt puțin emoționată. Sunt operator call center. Locuiesc în Iași. Ultima relație a fost acum trei ani. Vreau un băiat serios, înalt, brunețel, inteligent. Pasiunea mea e dansul. Da, știu să fac și mâncare', a spus concurenta.

Cine este Mădălina Buzatu de la Mireasa. Își dorește foarte mult să-și întemeieze o familieCine este Mădălina Buzatu de la Mireasa. Își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie

Citește și: Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme:„Plec acasă, nu am ce să discut'

Cine este Mădălina Buzatu de la Mireasa

Mădălina Buzatu de la Mireasa este din Iași, are 24 de ani și cine are ar fi crezut că a muncit timp de 13 ani în Italia. Concurenta s-a întors în România, pentru că își dorea o schimbare în viața ei.

După divorțul părinților ei, Mădălina a fost foarte afectată și își dorește ca ea să-și întemeieze o familie solidă și unită. Mama și tatăl Mădălinei Buzatu de la Mireasa au divorțat atunci când aceasta era foarte mică.

Citește și: Cine e Ștefania Urecheatu de la Mireasa. A participat și la Puterea Dragostei: 'Bărbatul potrivit trebuie să fie matur'

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter