Cine este Nicos Dumitrescu, concurent la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul neștiut

Publicat pe

Nicos Dumitrescu, pe numele lui real Nicolas, are 23 de ani și este pasionat de muzică. El consideră că viața este un film, iar el este propriul regizor și a venit să își găsească subtitrarea. Deși consideră că este foarte puternică concurența, își asigură adversarii că el este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A avut o copilărie grea și acum vrea să își găsească dragostea

Nicos Dumitrescu nu caută perfecțiunea, este de părere că viața e foarte frumoasă, însă devine și mai frumoasă când o împarte cu cineva. Speră să găsească aici acea fată cu care să-și împartă viața. El a avut o copilărie grea, a fost dat la cămin de către mama sa.

Cine este Cristian Comanici, de la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul lui neștiut

De altfel, Nicos este cântăreț și una din piesele sale a fost dedicată chiar tatălui său, iar în versuri, actualul concurent de la Puterea Dragostei își spune povestea de viață. 'Tată, îți mulțumesc că ai fost lângă mine', spune tânărul. În videoclip apare, alături de Nicos și tatăl său. 

În emisiune, Nicos, care are 23 de ani, a mai spus că a fost căsătorit timp de trei ani.

Nicos, Nicolas Dumitrescu, pe numele real, este cântăreț de muzică rap și consideră că viața este un film, iar el este propriul regizor, dorindu-și ca în această emisiune să-și găsească subtitrarea'.

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in show-ul Bravo, ai stil!

Nicos a surprins cu povestea sa emoționantă, dar și cu căldura cu care a început să se apropie de colegele sale de platou, în speranța că una îi va întoarce mințile pe dos și-l va face să se îndrăgostească nebunește. S-a descoperit despre acesta că poate să fie un model demn de urmat în ceea ce privește hotărârea și disciplina de care a avut nevoie pentru a-și transforma complet corpul. Tânărul este acum plin de mușchi și iubește felul în care arată, dar în trecut a avut 130 de kg.

Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se căsătorește. Berna și Philip își unesc destinele: „Să fie ca un basm'

Nicos a fost extrem de transparent încă de la venirea în casa iubirii, mărturisind faptul că a avut o copilărie grea și că a fost dat de mama sa la un cămin pentru copii, ulterior tatăl concurentului i-a fost sprijin și l-a ajutat până când acesta a putut să-și desfacă singur aripile.

'Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga 130 kg în cea din dreapta 80', este mesajul postat de Nicos în dreptul unor poze comparative.

Cine este Nicos Dumitrescu, concurent la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul neștiutCine este Nicos Dumitrescu, concurent la Puterea Dragostei sezonul 3. Trecutul neștiut

Nicolas deja a pus ochii pe o fată din competiție.

'Este o fată deosebită din toate punctele de vedere. O apreciez foarte mult și este frumoasă. Uitați-vă la ea cât de frumoasă e! Deci dacă eu voi simți că George încearcă să facă ceva ce ar putea să o rănească pe Mona, eu mă voi implica automat', a spus Nicolas Dumitrescu despre Mona.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter