George Burcea, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: "Știu cum este să nu ai ce mânca, să mănânci din gunoi sau să nu ai unde dormi"

Publicat pe

George Burcea surprinde din nou! Fostul partener al Andreei Bălan face dezvăluiri cutremurătoare legate de copilăria sa și experiențele dureroase prin care a trecut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să facă parte din echipa Salvați Copiii Iași. Motivul puternic din spatele acestei decizii ar fi că își dorește să ajute copiii neajutorați, tocmai pentru că știe ce înseamnă să ai lipsuri în copilărie.

George Burcea, tată a doi copii, a dezvăluit că a făcut parte dintr-o familie deorganizată, astfel că știe foarte bine ce înseamnă să nu ai ce mânca sau unde dormi.

Citește și: Primul cuplu de la Puterea Dragostei care se căsătorește. Berna și Philip își unesc destinele:„Să fie ca un basm'

Actorul, care se află în plin divorț de Andreea Bălan, a ținut să precizeze că a depășit momentele traumatizante prin care a trecut, însă își dorește să fie alături de alți copii, pentru a nu trece prin aceleași chinuri ca el.

George Burcea: „Am depășit acele momente”

Citește și: Cine este Cristian Comanici, de la Puterea Dragostei sezonul 3.Trecutul lui neștiut

„Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreună ne dorim să-i ajutăm pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldă sau a participa la diferite activități extrașcolare. Din fericire, eu știu cum este să nu ai ce mânca (sau să mănânci din gunoi), să nu ai unde dormi sau să provii dintr-o familie dezorganizată care nu poate să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

Tot din fericire, eu am depășit acele momente, iar astăzi îmi doresc să fiu lângă voi, asa cum mulți au fost lângă mine în acea perioadă. Vă mulțumesc din inimă că m-ați ales”, a transmis George Burcea.

Citește și: Fiica Adrianei Iliescu a devenit adolescentă! Eliza are 16 ani și vrea mai multă libertate:„Mama ei nu este permisivă, o ține foarte din scurt'

George Burcea, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: "Știu cum este să nu ai ce mânca, să mănânci din gunoi sau să nu ai unde dormi"George Burcea, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: "Știu cum este să nu ai ce mânca, să mănânci din gunoi sau să nu ai unde dormi"

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter