Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu. A avut o relație cu un manelist

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu. Bia Khalifa are 20 de ani și este noua iubită a lui Tudor Sișu, colegul de trupă al lui Puya din formația La Familia. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la celebrul show de la Antena 1, iUmor. De atunci, viața ei a luat o turnură semnificativă spre bine. Acum, ea face foarte mulți bani și nu îi este deloc rușine cu asta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu. Tânăra, pe numele ei adevărat Bianca Niculai, a uimit juriul de la iUmor prin felul în care și-a făcut apariția, dar și prin atitudinea sa relaxată. Totodată, Bia Khalifa, iubita lui Sișu atras atenția și cu cu meseria sa, una pe care unii ar putea să o considere „neortodoxă'. Totuși, acest lucru nu o face să fie mai puțin mândră de ea.

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu. A avut o relație cu un manelistCine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu. A avut o relație cu un manelist

Cine este și cu ce se ocupă Bia Khalifa, iubita a lui Sișu

Chiar dacă unii s-ar feri să recunoscă acest lucru Bia Khalia, iubita lui Sișu, nu a ascuns nici faptul că are numai 8 clase, dar dar și venituri generoase. Ea vinde fotografii deocheate pe o platformă cunoscută.

Imaginile sunt foarte apreciate de bărbați, care au șansa să o vadă pe blondină complet goală pentru o anumită sumă de bani. Adulții au posibilitatea să plătească un abonament lunar, acesta având prețul de 50 de dolari pe lună.

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.

Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă', a povestit Bianca Niculai la iUmor.

Citește și: Cine este Bia Khalifa, concurenta de la iUmor care l-a șocat pe Mihai Bendeac

Citește și: Vedetele care au tatuaje cu numele foștilor parteneri și acum regretă amarnic

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

Bia Khalia a dat și primele declarații despre relația cu Sișu

După mai multe zile de zvonuri, Bia Khalia a decis să își asume relația cu Sișu și a făcut și primele declarații din calitatea de iubită a artistului.

Relația serioasă e ceva complicat și ceva plictisitor. Noi avem ceva mai unic. Ceva ce nu se poate descrie în cuvinte, ceva ce se poate simți și atât. Totul este roz pentru că abia începe relația.

Așa e la început. Totul e roz, atâta timp cât distanța aia este păstrată. Există o distanță pe care trebuie să o păstrezi, dacă vrei ca lucrurile să fie OK. 

Când se implică în lucruri prea personale, totul se strică. Dacă există limita aia de interzis, atunci totul va fi OK. De la el învăț să fiu femeie, în primul rând.

Mă simt iubită, apreciată și importantă. Mă simt bine în preajma lui, mă simt în confortul meu, în zona mea de confort'a declarat Bia Khalifa pentru cancan.ro.

Tânăra s-a iubit, în trecut, cu Dani Mocanu

 Pe lângă faptul că au trăit o frumoasă poveste de dragoste, potrivit declarațiilor ei, aceasta dansa și la evenimentele la care artistul avea cântări. Din păcate, relația lor nu s-a terminat deloc frumos, ci s-a finalizat cu un scandal de proporții.

'Am fost cu el de la 15 ani jumate. Nu am locuit împreună, dar plecam cu el la evenimente. La un moment dat am şi dansat la evenimente. El s-a purtat ok la început, dar la sfârşitul relaţiei eu urmam să fac 18 ani şi îmi spunea direct că vrea să mă prostituez pentru el. Credeam că glumeşte la început. El mai făcea asta şi cu alte fete', spunea Bianca în urmă cu ceva timp la 'Acces Direct'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter