Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. Gina Matache este mama Deliei și a Oanei Matache și de profesie este interpretă de muzică populară. Artista a trecut prin momente dificile de-a lungul anilor, iar acum are o viață liniștită alături de tatăl fiicelor sale. Deși cei doi au divorțat în 2004, au decis să rămână unul lângă celălalt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. Delia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cu toate astea, putini sunt cei care știu detalii despre viața mamei sale, artista Gina Matache. Interpreta de muzică populară a trecut prin momente dificile de-a lungul anilor.

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorțCine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. Artista s-a despărțit de tatăl fiicelor sale în 2004 și s-a căsătorit cu instrumentistul Jan Mocanu. Căsnicia lor a durat 10 ani, iar în 2016 au ales să divorțeze. Mama Deliei a trecut prin momente dificile după ce medicii i-au descoperit o tumoră benignă la brațul drept.

Citește și: „A venit un neica nimeni să se facă tătic. E o relație tampon”. Gina Matache, reacție dură la adresa lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Citește și:„Este viața ei, sunt alegerile ei'. Gina Matache, prima reacție după ce s-a spus că fiica ei, Oana, ar fi divorțat de soț / Sora Deliei s-a sărutat cu un alt bărbat

Citește și:Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cu mânecă scurtă, la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, la Tokyo. Semnificația ascunsă a ținutei

Citește și:Cum se simte Elena Cârstea după accidentul vascular cerebral. Adrian Enache ține legătura cu ea: „Era cât pe ce să se întâmple o nenorocire”

Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache

Gina Matache va împlini anul acesta 61 de ani și are două fiice minunate. Gina Matache este mama Deliei Matache, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, si a Oanei Matache. La rândul ei, Gina Matache este interpretă de muzică populară și are o carieră de succes în muzica românească.

Cu toate astea, artista a avut o viață impresionantă. În 2004 a divorțat de tatăl fiicelor sale și s-a căsătorit cu instrumentistul Jan Mocanu. După 10 ani de relație, între cei doi au intervenit neînțelegerile, iar în 2016 au divorțat.

După mai bine de 20 de ani de la despărțire, Gina Matache s-a împăcat cu tatăl fiicelor sale, Ioan Matache. Bărbatul s-a întors de pe muntele Athos, iar acum locuiește împreună cu Gina Matache.

Gina Matache se concentrează asupra familiei și a carierei sale

După divorțul de Ioan Matache, Gina Matache s-a căsătorit cu acordeonistul Jan Mocanu. În 2016 au divorțat, iar artista a declarat că se concentrează asupra familiei și a carierei sale. Gina Matache a devenit bunică pentru prima oară în 2017, când fiica ei cea mică, Oana, a adus-o pe lume pe Jessi. După doi ani, a venit pe lume Bogdan, cel de-al doilea copil al acesteia.

În ultima perioadă, familia Ginei Matache trece prin momente dificile, după ce Oana Matache a divorțat de soțul ei și s-a cuplat cu un bărbat în vârstă de 28 de ani. Interpreta de muzică populară nu este de acord cu relația fiicei sale.

Gina Matache nu este de acord cu noua relație a fiicei sale

Oana Matache, fiica cea mică a Ginei Matache a divorțat de Răzvan Miheț și s-a cuplat cu un tânăr de 28 de ani, Radu Siffredi. Această relație nu este pe placul Ginei Matache care a declarat că va face tot posibil să îi deschidă ochii fiicei sale.

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: ‘Noi facem, noi dregem… El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!', a declarat Gina Matache în cadrul emisiunii Teo Show.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă