"A venit un neica nimeni să se facă tătic. E o relație tampon". Gina Matache, reacție dură la adresa lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Publicat pe

Oana Matache și Răzvan Miheț s-au despărțit, iar artista și-a refăcut deja viața alături de Radu Siffredi. După ce au apărut în presă mai multe imagini cu sora Deliei și actualul partener, Gina Matache a reacționat dur. Mama celor două cântărețe a postat mai multe mesaje legate de situația actuală, iar acum l-a atacat dur pe iubitul fiicei sale. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Matache a fost filmată alături de noul ei partener, pe stradă, spre surprinderea tuturor. Mulți s-au întrebat imediat dacă sora Deliei a divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț, însă adevărul este că aceștia doar s-au despărțit, după cele declarate chiar de mama artistelor. După ce au apărut imaginile respective în presă, Gina Matache a postat, pe contul său de socializare, mai multe ironii la adresa lui Radu, actualul iubit al fiicei sale. Ba chiar mai mult, s-a arătat deranjată de relația celor, susținând că bărbatul nu este potrivit pentru Oana.

"A venit un neica nimeni să se facă tătic. E o relație tampon". Gina Matache, reacție dură la adresa lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache"A venit un neica nimeni să se facă tătic. E o relație tampon". Gina Matache, reacție dură la adresa lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Recent, Gina Matache a oferit primele declarații, în cadrul unui interviu, despre situația actuală din familia sa. Printre altele, mama Deliei a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan Miheț, ginerele său, dar a mărturisit și faptul că nu se aștepta să-și vadă fiica într-o astfel de ipostază.

„ Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o facă de așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!', a declarat Gina Matache, în cadrul emisiunii „Teo Show', potrivit Kanal D.

Citește și: Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: „Aveai gagică, eu aveam soț”. De cât timp sunt împreună

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!'

Citește și:Emil Mitrache, celebrul Americanu din La Bloc, a încercat multe meserii: „Niciun impresar nu mai bate la poartă'

Citește și:Catinca Roman, reacție după ce sora ei, Oana Roman, a rupt legătura cu ea și a blocat-o peste tot: „Îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust’

Gina Matache, declarații neașteptate despre Radu Siffredi

Totodată, Gina Matache mai susține că relația acestora este una ”tampon” și că nu poate fi vorba despre ceva serios între ei.

Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!', a mai spus femeia.

„Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea”

În încheiere, mama Oanei Matache mărturisește că încearcă nu se bage în viața fiicei sale, dar își dorește să se trezească la realitate și să vadă ce fel de persoană are lângă ea.

„ Momentan, lăsăm lucrurile, că nu pot să mă bag! Are 30 și ceva de ani… Pot eu să mă bag acum în viața lor!?(…) Măi, viața e viață! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum! Pe mine mă interesează doar de ginerele meu, care e Răzvan, de copii, de Oana, că e fata mea, dar, în rest…', a mărturisit Gina Matache.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă