Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Sabina a fost implicată într-un scandal

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Milionarul Niculae Bădălău este căsătorit cu Rodica Bădălău, iar împreună au doi copii, Gabi și Sabina Bădălău. Fiul politicianului este cunoscut de multă lume, dar nu același spune putem spune de fiica sa. Sabina a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Sabina Bădălău are 31 de ani și este o prezență discretă pe micile ecrane. Spre deosebire de fratele ei care este cunoscut de multă lume. Anul acesta, sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit cu Răzvan Alexandru Marica.

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Sabina a fost implicată într-un scandalCine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Sabina a fost implicată într-un scandal

Sabina trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Răzvan Marica, iar cei doi s-au cununat civil în 2019. Pandemia le-a dat planurile peste cap și s-au căsătorit anul acesta. Petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău.Rodica stă departe de lumina reflectoarelor

Citește și:Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț:'A fost foarte frumos. Am vorbit de…'

Citește și:Mihaela Rădulescu, dezamăgită de prima noapte de amor:”Stângaci și complexat”

Citește și:Shakira, primele declarații despre surferul alături de care a fost fotografiată, după despărțirea de Pique:”Momentul vulnerabil prin care trec…”

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău

Sabina Bădălău este fiica lui Niculae Bădălău. Dincolo de problemele pe care le are cu legea, afaceristul se poate declara un bărbat împlinit. Are doi copii minunati, pe Gabi și Sabina Bădălău. Dacă fiul său adoră să fie în lumina reflectoarelor, Sabina este mai discretă.

În vârstă de 31 de ani, fiica politicianului s-a căsătorit anul acesta cu Răzvan Alexandru Marica, după ce în 2019 au făcut cununia civilă. Petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns unde au participat doar membrii familiei și apropiații cuplului.

Sabina Bădălău, prinsă în mijlocul unui scandal

La vârsta de 19 ani, Sabina Bădălău era administrator la firma Sabix SRL, iar compania a obținut numeroase finanțări din banii publici. În 2010 a semnat un contract în valoare de 2.9 milioane de lei cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltarea Rurală și Pescuit, potrivit spynews.ro.

Ulterior a fost angajată ca director al departamentului de Conformare, Calitate, Siguranță și Mediu la Aeroportul Henri Coandă. Înainte a fost asistent manager în cadrul Companiei Naționale de Drumuri, dar și-a dat demisia, în urma unui scandal în care s-a spus că aceasta venea rar la muncă.

Niculae Bădălău a fost arestat preventiv

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreședinte al Autorității de Audit al Curții de Conturi a fost arestat preventiv, pe 28 noiembrie, Acesta este acuzat că i-ar fi promis unui primar din Giurgiu remiterea a 7% din valoarea unor contracte pentru a atribui lucrările firmei ginerului său.

Parlamentul l-a revocat pe Niculae Bădălău din funcția de consilier al Curții de Conturi și vicepreședinte al Autorității de audit. Înalta Curte de Casație și Justiție va decide joi, asupra contestanției lui Niculae Bădălău, în privința măsurii arestării preventive.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter