Cine este și cu ce se ocupă soția lui Serghei Mizil. Cora are 60 de ani, dar arată mult mai tânără

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Serghei Mizil. Este dintre cele mai excentrice persoane din showbiz-ul românesc și cu toate astea, soția lui, spre deosebire de alte vedete, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cora are 60 de ani și pare că timpul a stat în loc pentru ea la capitolul îmbătrânire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Serghei Mizil. Cora este o soție atipică de vedetă. Nu-i plac ieșirile în public sau petrecerile fastuoase la care participă soțul ei. Se poate spune că Serghei are o „comoară' în casă.

Cine este soția lui Serghei Mizil. Cora are o poveste interesantă

În urmă cu mult timp, Serghei și-a deschis sufletul și a făcut o mărturisire emoționantă despre soția lui, femeia care i-a cucerit iremediabil, în urmă cu mulți ani.

„A scos tot ceea ce aveam mai bun în mine. Nu obişnuiam să arăt şi latura asta', spunea Serghei Mizil emoționat.

Deși are 60 de ani, Cora pare cu cel puțin 20 de ani mai tânără decât este, de fapt.

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:

Citește și: Serghei Mizil, atac dur la românii care se întorc în țară pentru a fenta epidemia de coronavirus din Europa

Citește și: Iulia Albu a apărut nemachiată pe Instagram

Citește și: Ioana Ginghină, criticată pentru că poartă mască, la salonul de înfrumusețare

Cu ce se ocupă Cora Mizil

Cine este și cu ce se soția lui Serghei Mizil. În urmă cu mai mult timp, ea dezvăluia, într-un interviu, că are o meserie mai puțin obișnuită. Ea s-a dedicat în ultimii ani activităţilor ce ţin de ezoterism, după ce a simţit o chemare către acest domeniu.

„Am simţit mereu energii, dar nu m-a interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînteles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variaţie hormonală.

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia sa ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens', a explicat Cora la o emisiune TV.

Povestea pe scurt a lui Serghei Mizil

Serghei Mizil nu este doar un personaj monden și fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil, ci are în spate, la vârsta de 67 de ani, o poveste impresionantă.

Pe vremea comuniștilor, Serghei Mizil aducea din străinătate lucruri la care românii doar visau, precum aparate video, casete video/audio, geci de blugi, pe care le vindea în țară la prețuri fabuloase: echivalentul unei Dacii, la o lună și jumătate.

Boem din fire, Serghei Mizil nu a avut până în 1989 „cheile' de la „palatul puterii', deși a locuit in el. E artist, ajuns om de afaceri. La Cena și Cena 2 sunt două dintre restaurantele de succes în care Serghei a investit bani buni și s-a declarat mulțumit.

Serghei a deținut și restaurantul „La doi vagabonzi', pe bulevardul Tomis din Constanța, care nu a funcționat prea bine. Afaceristul s-a aventurat în zona imobiliară, construind un bloc cu parter și patru etaje, în zona de nord a Capitalei. Suma investită a fost de 700.000 de euro, iar apartamentele s-au vândut foarte rapid.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter