Fotografii rare cu Dan Bordeianu, soția și fiica. Cine este și cum arată Teodora, partenera de viață a actorului

Publicat pe

Dan Bordeianu a cucerit inimile femeilor odată cu telenovela Numai Iubirea, în care a jucat alături de Adela Popescu. Totuși, la mulți ani după succesul serialului, Dan Bordeianu s-a retras departe de București, alături de Teodora, soția lui, și micuța lor, Maria.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bordeianu are 44 de ani și s-a mutat departe de agitația din București, alături de familia sa. Acesta locuiește împreună cu soția sa, Teodora și fiica lor, Maria în casa din comuna Brănești, județul Ilfov. Locuința a fost construită de tatăl actorului, iar după decesul acestuia, Dan Bordeianu a refuzat să o vândă.

Fotografii rare cu Dan Bordeianu, soția și fiica. Cine este și cum arată Teodora, partenera de viață a actoruluiFotografii rare cu Dan Bordeianu, soția și fiica. Cine este și cum arată Teodora, partenera de viață a actorului

„Acolo e casa, acolo locuim. Cu fabuloasa mea soţie, Teo­dora, cu magnifica mea fiică, Maria, cu cea mai re­laxată fiinţă de pe pământ, motanul Ariel – şi el salvat de la moarte precum lemnele mele. Eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta vo­iau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând', a spus Bordeianu.

Dan Bordeianu s-a căsătorit în secret cu Teodora

Actorul s-a căsătorit în mare secret cu Teodora, în 2015. Cei doi au o relație încă de jumătatea anului 2012, iar evenimentul lor a fost unul discret.

Cei doi au organizat o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar prietenii apropiați și familia. Petrecerea a avut loc la un restaurant de pe malul lacului Cernica, într-un decor de vis. Mireasa a purtat o rochie albă, din tulle.

Citește și: Larisa Drăgulescu a fost cerută în căsătorie! „Am fost foarte șocată.I-am zis DA din prima’

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Cum și-a cunoscut Costi Diță soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Am avut senzația că am deranjat-o / EXCLUSIV

Am vrut o nuntă în termenii noștri, fără tam-tam, presă și nebunii și așa ne-a și ieșit. A fost în familie, un eveniment discret și atât. Nu am simțit nevoia să folosesc căsătoria noastră ca un material de PR. (…) Petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica. După nuntă am avut o săptămână de miere și am fugit într-o zonă caldă’, a mărturisit Dan Bordeianu, atunci.

Dan Bordeianu și Adela Popescu au avut o relație frumoasă de dragoste

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu a luat naștere pe platourile de filmare, în perioada în care ea avea 18 ani, iar el 30.  Scenaristul serialului Numai Iubirea, Eugen Patriche a povestit în cartea sa Două vieți – Amintiri despre televiziune', amănunte despre celebrul cuplu. Conform acestuia, iubirea celor doi a salvat serialul de la un mare insucces. 

După mai multe eşecuri, cu Adela a fost un noroc [pentru telenovelă] că Bordeianu a fost prima ei dragoste… Relația lor a făcut bine serialului Numai iubirea' dar si următoarei telenovele, Lacrimi de iubire'. A adus un plus de autenticitate', a declarat scenaristul.

Ei bine, după trei telenovele în care au jucat împreună, Adela și Dan s-au despărțit. Motivul acestei decizii nu se știe nici acum, dar s-a zvonit în presă că actorul ar fi înșelat-o pe Adela.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter