Cine este Sofi de la Chefi la cuțite. Femeia a avut probleme mari cu alcoolul

Publicat pe

Sofi este concurenta care a venit la Chefi la Cuțite ca să impresioneze juriul cu preparatele sale. Ea i-a surprins pe cei trei chefi cu povestea ei de viață, care este una impresionantă. Tânăra a povestit că a trecut prin momente cumplite și că a ajuns să cântărească 160 de kilograme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sofi a venit la Chefi la Cuțite cu zâmbetul pe buze. Originară din Constanța, Sofi a povestit că a lucrat timp de 10 ani în Anglia. Chiar dacă nu i-a plăcut deloc viața de acolo, aceasta a decis să rămână, totuși, o perioadă îndelungată pentru a căpăta experiență.

Tânăra a avut mai multe locuri de muncă și nu i-a fost deloc ușor, dar cu toate astea a reușit să rămână mereu cu capul sus. Sofi povestește că a decis să se întoarcă în țară, în urmă cu ceva timp, iar în prezent se ocupă cu politica.

Cine este Sofi de la Chefi la cuțite. Femeia a avut probleme mari cu alcoolulCine este Sofi de la Chefi la cuțite. Femeia a avut probleme mari cu alcoolul

”M-am întors de la Londra pentru că acolo nu este frumos, este sclavie. Eu am căutat să văd partea plină a paharului, dar după zece ani am venit cu buzunarele goale acasă. Acolo am trăit experința”, a spus Sofi la Chefi la cuțite

Sofi a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul

Concurenta de la Chefi la cuțite a uimit pe toată lumea odată cu afirmațiile pe care le-a făcut. Aceasta a mărturisit că ajunsese să cântărească nu mai puțin de 160 de kilograme, pentru că mânca multe dulciuri, dar consuma și alcool.

Citește și: Speak spune tot ce se întâmplă în culisele noului sezon Chefi la Cuțite. Cum se înțelege cu Gina Pistol:'E diferit'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a filmat Gina Pistol însărcinată, pentru Chefi la Cuțite. Chef Scărlătescu:'Ne-a suportat cu tot ce am făcut acolo'

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, se căsătorește.Cine e viitoarea lui soție

Citește și: Cum a slăbit Monica Pop 30 de kilograme cu o dietă minune:„9 zile nu am mâncat nimic’

”Eu și prietenul meu ne-am cunoscut în urmă cu 7 ani, atunci când s-a format și grupul ‘Alcoolici unanimi’. Suntem o gașcă de vreo sută de persoane și ne unește alcoolul, dar eu m-am retras pe caz de boală, nu mai beau de un an.

Am avut o operație și doctorul îmi recomandă să nu mai beau și eu îl ascult, momentan. Am ajuns până la 161 de kilograme. Evident că mă uitam în oglindă, îmi vedeam aspectul, dar nu aveam o problemă. Nu pot să spun nici că fac parte din categoria ‘beau apă și mă îngraș’, evident, dulciurile și alcoolul existau”, a spus aceasta.

Sofi a reușit să-i impresioneze pe chef Florin Dumitrescu și pe chef Sorin Bontea, astfel că a plecat acasă, fericită, alături de cuțitul mult dorit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter