Cine este și cum arată soția lui Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți: "Ne știm din 1995..."

Publicat pe

Cine este și cum arată soția lui Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim este cunoscut de o țară întreagă ca fiind primarul din Las Fierbinți. După ce a apărut în serialul de la Pro TV, multă lume s-a întrebat cine este soția acestuia, dar și cum arată. Mai jos vă vom prezenta câteva imagini cu femeia care îi este alături actorului de 20 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată soția lui Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți. Serialul de la Pro TV a avut primul episod în 2012. A luat imediat amploare, iar toată lumea vorbea doar despre el.

Însă, de când a apărut, fanii și-au pus întrebări legate viața actorilor. Astfel, acum, vă prezentăm câteva informații despre soția lui Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți.

Citește și: Ecaterina Ladin, dezvăluiri din noul sezon Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu personajul Dalida, în afara filmărilo

Citește: Trecutul neștiut al lui Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți. În adolescență, a muncit cu ziua

Citește și: Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!. A fost prezentatoare TV

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe: „Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva’

Cine este și cum arată soția lui Gheorghe Ifrim din Las Fierbinți

Ei bine, iată cine este și cum arată soția lui Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți. Este vorba de Roxana, femeia cu care actorul s-a căsătorit în anul 2001. Cei doi s-au cunoscut în al doilea an de facultate și au decis imediat să formeze un cuplu.

Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie', a declarat actorul în trecut, potrivit Libertatea.

Deși nu vorbește despre viața personală prea des, Gheorghe Ifrim spunea despre soția sa, în cadrul unui interviu, că este cea care l-a susținut necondiționat în meseria aceasta.

Ba chiar mai mult, primarul din Las Fierbinți îi mulțumește Roxanei că a luat hotărârea să stea acasă cu cei doi copii și să le ofere o educație aparte.

Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta', a povestit actorul, după cum scrie sursa citată mai sus.

„Datorită lor fac ceea ce fac”

În continuare, primarul din Las Fierbinți a mai spus că datorită soției sale, dar și celor doi băieți ai săi face lucruri interesante în cariera sa.

Am doi băieți minunați, o soție minunată, Roxana. Ștefan este cel mare, Cristian, cel mic. Datorită lor fac ceea ce fac, pentru că ei mă echilibrează foarte tare. E foarte important să ai familie, din punctul meu de vedere, indiferent ce meserie faci', mărturisea actorul pentru RomanianActors.com.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter