Cine este soția lui Jean de la Craiova. De ce nu se afișează cu ea

Publicat pe

Cine este soția lui Jean de la Craiova. Unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România are o căsnicie lungă și fericită. Deși de-a lungul timpului s-a speculat că Jean de la Craiova și-a înșelat soția, cântărețul declară vehement că nu este adevărat. Cu toate acestea, cei doi nu au apărut prea des împreună. Iată care este motivul pentru care manelistul își ține soția departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este soția lui Jean de la Craiova. Artistul a declarat de mai multe ori că are o căsnicie fericită și că familia este cel mai important lucru pentru el. Cu toate acestea, de-a lungul anilor s-a vehiculat în presă că manelistul ar fi înșelat-o. El a negat vehement toate acuzațiile. Paula Dumitrache a avut foarte puține apariții publice, iar soțul ei a dezvăluit motivul.

Manelistul a dezvăluit faptul că partenera sa de viață este o femeie foarte credincioasă, iar din acest motiv preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Câți bani face Jean de la Craiova din imobiliare:”Nu sunt la un nivel înalt, dar…”

Citește și: Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă.Imaginile au devenit virale

Citește și: Connect-R, despre căsătoria cu Misha:„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă…'

Citește și: Cine crede Adela Popescu că este Păunul de la Masked Singer:„E preocupat de cum arată'

Cine este soția lui Jean de la Craiova

Cine este soția lui Jean de la Craiova. Paula Dumitrache este persoana cu care manelistul formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Chiar dacă mariajul lor este unul de lungă durată, puține sunt momentele în care Jean se afișează cu soția sa. Acesta a dezvăluit că femeia are o relație extrem de specială cu Dumnezeu, iar din acest motiv refuză să apară la televizor.

Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: «Du-te tu».  Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!', a declarat azi manelistul în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Paula Dumitrache este o fostă balerină, care l-a cunoscut pe muzician în 1994. La acea vreme, el cocheta cu sportul, făcând scrimă.

Am făcut sport, dar nu eram prea atent, eu luam ghetele (…). Am făcut şi scrimă eu, de dragul la sabie. (…)', a spus el.

Jean de la Craiova a fost acuzat că și-a înșelat soția

Cine este soția lui Jean de la Craiova. Se pare că în urmă cu câțiva ani, manelistul s-a trezit într-un adevărat scandal. S-a tot zvonit că acesta ar fi înșelat-o cu o fostă colegă de trupă. El a negat cu tărie toate acuzațiile și a declarat că familia este cea mai importantă pentru el.

„Eu am o familie frumoasă şi Paulica, soţia mea, nu pune la suflet. Ea s-a amuzat când a văzut materialul. Eu am fost acolo la o zi onomastică unde aveam o cântare. Petrecerea avea loc la acel hotel. Dacă vroiam să fac ceva, nu făceam lângă casă', a declarat artistul.

Artistul neagă acuzațiile

Acesta a negat întotdeauna acuzațiile pe care le-a primit în privința adulterului. El susține că un asemena gest nu ar fi făcut, mai ales în apropierea casei sale.

„Hotelul mai era şi la mine în cartier, nu o făceam aşa aproape de casă. Eu nu cred că ea vrea publicitate. Nu este adevărat că mi-am înşelat nevasta. Mădălina, fata despre care s-a scris, plângea astăzi şi am crezut-o. Eu am o familie foarte frumoasă şi am o căsnicie de 18 ani'., a spus el în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter