Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Imaginile au devenit virale

Publicat pe

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova a acceptat cu entuziasm să participe la Splash! Vedete la apă, de această dată, în calitate de jurat. În urmă cu câțiva ani, artistul a făcut parte din emisiune, în rolul de concurent. Atunci, el a reușit să o comită în fața tuturor și a rămas gol pușcă. Imaginile memorabile au fost surprinse de camere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova a revenit pe micile ecrane, în forță. Celebrul artist este unul dintre jurații de la Splash! Vedete la apă. El, alături de colegii săi, Iulia Albu și Nea Mărin, fac echipă în a-i nota pe concurenți. În urmă cu câțiva ani, pe Jean de la Craiova l-ați putut vedea și în rolul de concurent, în aceeași emisiune. La un moment dat, el a făcut-o lată și a apărut… gol pușcă!

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Imaginile au devenit viraleJean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Imaginile au devenit virale

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova a avut o prestație memorabilă la Splash! Vedete la apă, și când era concurent. Concentrat să-i impresioneze pe jurați și arate că poată să sară de la 10m, cântărețul nu a luat în calcul și ce peripeții să urmeze, astfel că a rămas complet dezbrăcat!

Citește și: Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă.Cum se înțelege cu Iulia Albu și Nea Marin

Citește și: Jean de la Craiova pleacă în India:”Voi juca într-un film la Bollywood”

Citește și: De ce a fost operată Cati, soția lui Adrian Minune, de urgență:„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut…'

Citește și: Vica Blochina a rupt tăcerea despre evacuarea din apartamentul primit cadou de la Pițurcă.De ce nu și-a plătit datoriile la întreținere

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Recent, Jean de la Craiova a fost invitat la emisiunea lui Dan Capatos și a rememorat scena în care a rămas gol pușcă, la Splash! Vedete la apă. Totul s-a petrecut atunci când cântărețul învăța cum să facă săriturile perfect. La un moment dat, după ce plecat de pe platformă, s-a trezit în apă, cum credeți, fără nicio haină pe el!

Așadar, Jean de la Craiova a rămas gol la Splash! Vedete la apă, în bazin. Scena amunzantă, de care s-au amuzat copios colegii și telespectatorii, a avut loc chiar în fața camerelor. De față a fost și antrenoarea lui, lucru care a făcut ca momentul să fie și mai stânjenitor.

Imaginile au devenit virale

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova a putut fi astfel văzut gol, după un incident pe care nu l-a luat în calcul. Artistul plonjase în apă fără nicio haină pe el, iar în bazin și-a dat seama că era gol pușcă. Din fericire, antrenroarea lui i-a sărit imediat în ajutor. Femeia i-a oferit atunci un prosop cu care cântărețul și-a acoperit imediat zonele intime.

Vizibil tânjenit, la acel moment, Jean de la Craiova a încercat să se ferească pe cât posibil de camerele de supraveghere. A fugit imediat printre ele, dar și printre colegi, pentru a ajunge la vestiare. Imaginile au fost însă surprinse și au rămas în memoria fanilor emisiunii.

„Eram la început, mă antrenam. Am fost azvârlit, nu mai dați imaginile astea.', a spus Jean de la Craiova la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro, după ce a revăzut imaginile cu el gol, de la Splash! Vedete la apă.

Jean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Imaginile au devenit viraleJean de la Craiova, gol pușcă la Splash! Vedete la apă. Imaginile au devenit virale

Care sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă

Pe lista concurenților de la Splash! Vedete la apă se află nume mari, precum Otilia Bilionera, Mari Fresh, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura sau Natalia Duminică.

Jurații emisiunii Splash! Vedete la apă sunt Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova. Show-ul e difuzatîn fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00.

Sursă foto: Facebook & Captură foto

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter