Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă. Cum se înțelege cu Iulia Albu și Nea Marin

Publicat pe

Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova este unul dintre jurații emisiunii Splash! Vedete la apă. Cântărețul a făcut publice câteva detalii de culise și a povestit cum se înțelege, de fapt, cu Iulia Albu și Nea Marin!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă. Jean de la Craiova, Iulia Albu și Nea Marin sunt jurații emisiunii Splash! Vedete la apă din acest sezon. Dacă pe Nea Marin îl cunoștea de mai demult, vestea că va fi coleg cu Iulia Albu a fost o reală surpriză pentru el.

Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă. Cum se înțelege cu Iulia Albu și Nea MarinJean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă. Cum se înțelege cu Iulia Albu și Nea Marin

Jean de la Craiova „a dat din casă' și a făcut câteva dezvăluiri inedite legate de emisiunea Splash! Vedete la apă. Printre altele, cântărețul a vorbit despre cum se înțelege cu Nea Marin, fiind acum colegi la masa juriului.

Citește și: Cine este Otilia Bilionera de la Splash! Vedete la apă.S-a căsătorit în secret

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la Splash, vedete la apă.A fost ispită la „Insula Iubirii'

Citește și: Apropieri suspecte între Jador și Elena Ionescu, Splash!Vedete la apă! Imaginile au devenit virale

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!:”A fost o experiență…”

Jean de la Craiova, despre Splash Vedete la apă

Fire glumeață, Jean de la Craiova a susținut că nu a putut să stea lângă coregraf, pentru că, în stilul lui, cel din urmă îi mai aplică unele „corecții'. Cu toate astea, el a explicat că nu poate să stea supărat pe el.

„Nu am putut să stau lângă Nea Marin! Nea Marin e violent, imediat îmi dă câte una. M-am așezat lângă Iulia Albu, dar și așa îmi mai prinde câte una când nu îi convine ceva. Ce să spun, așa e el, dar e om bun. Și, la o adică, ne mai relaxăm și noi, ne mai distrăm', a declarat Jean de la Craiova pentru fanatik.ro.

Jean de la Craiova de la Splash! Vedete la apă despre Iulia Albu

Jean de la Craiova, despre Splash! Vedete la apă. Deși la început ideea de a fi coleg cu Iulia Albu i-ar fi provocat un real stres lui Jean de la Craiova, cântărețul crezând că este o fire dură, el se declară acum impresionat de ea. Artistul a susținut că nu este la fel de serioasă precum apare la televizor. El a descris-o drept o „fată tare faină' și susține că glumesc împreună, potrivit sursei menționate. Ba mai mult, ea îi dă și sfaturi de modă.

„Vă zic sincer, Iulia Albu m-a impresionat. Mă gândeam că ea este altfel, mai serioasă, așa, că nu voi putea glumi cu ea. Dar, de fapt, e fată tare faină, nu e cu nasul pe sus, chiar m-a surprins. Îmi dă și sfaturi de îmbrăcăminte. Mă vede dimineața și îmi spune: „Azi îmi place de tine, ne-am îmbrăcat cum trebuie' sau „Azi nu am știut cum se ne îmbrăcăm, nu?'. Și eu o iau în serios, că ea se pricepe la asta', a continuat el.

Jean de la Craiova, încântat de rolul de jurat de la Splash! Vedete la apă

Jean de la Craiova, despre Splash Vedete la apă. Jean de la Craiova s-a arătat foarte încântat de rolul pe care îl are la Splash! Vedete la apă. Artistul a povestit că deși nu e specialist în domeniu, faptul că a fost și el concurent îl ajută să jurizeze.

„Mai știu și eu câte ceva. E adevărat, nu sunt chiar de specialitate, dar îmi dau seama când un concurent cade așa cum trebuie în apă, mă uit de la înălțimea de la care sar, mai înțeleg și eu lucrurile', a explicat cântărețul.

Jean de la Craiova, despre Splash Vedete la apă. Tot despre rolul lui de jurat, Jean de la Craiova a explicat că trebuie să respecte cu strictețe niște reguli.

„Trebuie să respect niște reguli, chiar dacă mie îmi place mai mult să glumesc. Sunt nevoit, mă fac că le respect și totul iese bine', a conchis acesta.

Care sunt concurenții de la Splash Vedete la apă

În lista concurenților de la Splash! Vedete la apă se găsesc mai multe nume celebre, cum ar fi: Otilia Bilionera, Cristi Pulhac, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Fanii emisiunii își pot urmări concurenții preferați în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter