Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!: "A fost o experiență..."

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu a anunțat că se numără printre concurenții la „Splash, vedete la apă!' și că fanii o vor vedea în ipostaze în care nici că s-a mai afișat! Vedeta a vorbit despre experiența pe care a avut-o la filmările show-ului de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a confirmat că se numără printre concurenții de la „Splash, vedete la apă!', una dintre noile emisiuni care va începe în curând la Antena 1. Vedeta a mărturisit că echipa din spatele show-ului este extraordinară și a vorbit foarte frumos despre toți oamenii care contribuie la „Splash, vedete la apă!', fie că este vorba despre concurenți sau altcineva.

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV: „Du-te la un control!”

Citește și: Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu. 'Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit: „Am pus punct acestei relații”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri după episodul cu Mirela Vaida. Și ea a fost atacată de un bărbat, în farmacie

Adriana Bahmuțeanu, unul dintre concurenții neașteptați de la „Splash, vedete la apă!', a mai precizat că s-a înțeles foarte bine și cu jurații emisiunii. Amintim că notele vor fi oferite de Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova. Chiar dacă unele dintre vedetele de la masa juriului „Splash, vedete la apă!' sunt destul de dure, Adriana Bahmuțeanu nu pare să fi avut probleme cu acestea.

Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!: "A fost o experiență..."Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!: "A fost o experiență..."

Adriana Bahmuțeanu concurentă la „Splash, vedete la apă!' Primele declarații

Deși nu a putut să dea prea mult din casă, pentru că abia au început filmările la „Splash, vedete la apă!', Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că a avut parte de o experiență plăcută la emisiunea de la Antena 1. Totuși, aceasta a vrut să păstreze detaliile surpriză, pentru telespectatori. Mai mult, se pare că Adriana Bahmuțeanu, concurent la „Splash, vedete la apă', nu s-a pregătit în vreun fel pentru concurs.

„A fost frumos. A fost o experiență interesantă. Oamenii sunt minunați. Nu pot să dau mai multe detalii, dar oamenii vor vedea din 23 august ce s-a întâmplat acolo. Cu jurații totul a decurs bine', a declarat Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Adriana Bahmuțeanu, despre provocările emisiunii de la Antena 1

Spre deosebire de alți concurenți, Adriana Bahmuțeanu era deja destul de pricepută în ceea ce privește înotul, așa că nu a fost nevoie să ia lecții. Vedeta precizează că provocarea cea mai mare a fost să sară de la diverse înălțimi, unele dintre acestea fiind destul de mari.

Concurenții „Splash, vedete la apă!' confirmați până acum sunt: Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Alina Pușcaș, Cristi Pulhac, Chelsea Grandabura, Mario Fresh, DJ Harra, Natalia Duminică, Margherita din Clejani și Radu Itu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter