Cine este soțul Adrianei Trandafir. Cei doi au o căsnicie de 23 de ani

Publicat pe

Cine este soțul Adrianei Trandafir. Actrița este căsătorită de aproximativ 23 de ani cu un bărbat despre care nu are decât cuvinte de laudă. Cei doi spun că au o relație sănătoasă și benefică, în care se susțin și se ajută reciproc. Ba mai mult, împreună au și o fiică, Maria Speranța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vedeta de la Antena1 are o relație de invidiat împreună cu soțul ei, Bogdan. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Mai mult decât atât, actrița a povestit recent care este secretul unui mariaj de succes.

Cine este soțul Adrianei Trandafir. Cei doi au o căsnicie de 23 de aniCine este soțul Adrianei Trandafir. Cei doi au o căsnicie de 23 de ani

Actrița a dezvăluit faptul că bărbatul de lângă ea este foarte atent, preocupat de bună-starea ei și un familist convins. Cei doi se iubesc foarte mult și nu se ceartă aproape niciodată!

Citește și: Cine este Adriana Trandafir de la Asia Express.Abia la 50 de ani a aflat că a fost adoptată

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic:”Am îmbătrânit 10 ani!”

Citește și: Oana Roman a făcut atac de panică:„Uit să am grijă de mine'

Citește și: Ioana Năstase ține o dietă drastică de slăbit:„Fac foamea'

Cine este soțul Adrianei Trandafir

Adriana Trandafir și soțul ei, Bogdan, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia s-au căsătorit în urmă cu 23 de ani și în scurt timp vor celebra nunta de argint. Cei doi au împreună și o fată, Maria Speranța. Cele două femei din familia Trandafir au plecat în misiuni care mai de care mai dificile în competiția Asia Express.

În ceea ce privește viața alături de soțul ei, Adriana declara în 2018:

„20 împreună la bine și la greu! Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să facă parte din acest miracol!', scria aceasta pe rețelele de socializare, în anul 2018.

Adriana Trandafir: „Suntem înțelepți…'

Fosta concurentă „Te cunosc de undeva' susține că este dificil să aibă o altă meserie față de cea a soțului ei, însă acesta se pare că o înțelege și o susține necondiționat. Vedeta a declarat că el a fost cel care a ajutat-o să treacă peste problemele din trecut. Ea a mai fost căsătorită și are și un băiat, Ștefan.

„Nu există niciun secret. Poate longevitatea e direct profesională cu înțelepciunea și cu experiențele acumulate, trăite împreună. Faptul că nu avem aceeași meserie este foarte important. E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă. Suntem înțelepți o dată cu vârstă și e important să te mai ierți și pe tine, nu numai pe alții', spunea actrița în trecut la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter