Oase de la Asia Express a plâns după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. Ce i-a zis femeia

Publicat pe

Oase a plâns la Asia Express. Competiția de la Asia Express este una intensă nu doar pentru cele nouă perechi care s-au înscris în concurs. Oase, comprezentatorul emisiunii, a avut parte de un moment emoționant în timpul ultimei ediții a reality show-ul de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oase a plâns la Asia Express. După ce a băut cafea la nisip, o localnică s-a oferit să îi ghicească în zațul de cafea lui Oase. Fără să stea prea mult pe gânduri, coprezentatorul emisiunii a acceptat fără să bănuiască ce va urma.

Oase de la Asia Express a plâns după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. Ce i-a zis femeiaOase de la Asia Express a plâns după ce o turcoaică i-a ghicit în cafea. Ce i-a zis femeia

Oase a plâns la Asia Express. Femeia l-a întrebat pe Oase dacă are mașină sau vrea să își cumpere. Uimit de întrebarea femeii, a mărturisit că urmează să susțină proba pentru a obține permisul de conducere.

Oase a plâns la Asia Express. S-a emoționat, gândindu-se la tatăl său care a murit

Oase a plâns la Asia Express. Totodată, femeia i-a spus lui Oase că vede un bătrân care se roagă pentru el. Auzind asta, Oase a izbucnit în lacrimi.

Oase a plâns la Asia Express. El trecut prin momente dificile, deoarece tatăl lui s-a stins din viață. Totul s-a întâmplat cu trei luni înainte ca filmările să înceapă.

'Spune-i că e ciudat, pentru că tatăl meu a murit acum trei luni. În ultima vreme, el se ruga foarte mult. Tatăl meu era eroul meu, așa că… Bine, nu vreau să plâng, dar mama se uită la noi și este foarte mândră', a spus Oase.

Citește și: Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Viorica de la Clejani, externată, după ce a avut COVID-19

Ce declara Oase despre Asia Express înainte de competiție

În calitate de fost concurent, Oase se declara foarte încântat și emoționat de faptul că va fi coprezentator.

El le face cunoștință concurenților cu personaje locale, le povestește mai multe despre misiunile și jocurile din competiție.

„Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!’, a declarat Oase.

Traseul Asia Express, sezonul 4

Cele nouă cupluri de vedete au pornit din Turcia, apoi vor ajunge în Georgia și în cele din urmă, în Azerbaidjan.

Fanii emisiunii nu o vor mai vedea însă în acest pe Gina Pistol, aflată în concediu de maternitate, care a fost înlocuită de Irina Fodor.

Supuși provocărilor sunt nu doar concurenții, ci și întreaga echipă de producție, deoarece este extrem de dificil să filmezi și să supraveghezi 9 perechi de oameni care se mișcă pe trasee diferite, în intervale orare diferite.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter