Cine este Ștefan Doyle de la X Factor. A fost adoptat din România

Publicat pe

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor. Ediția X Factor cu numărul 10 a început în forță, cu concurenți talentați. Ultima prestație, dar nu și cea din urmă, cea a lui Ștefan Doyle, un tânăr irlandez adoptat în România, i-a impresionat pe toți cei patru jurați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor. Prestația care a încheiat seara primei ediții din sezonul 10 al competiției de voci de la Antena 1 a fost una extrem de emoționantă. Numele ultimului concurent, Ștefan Doyle, pe jumătate românesc i-a făcut curioși pe jurați care au vrut să-i afle povestea de viață. Tânărul irlandez i-a impresionat apoi cu prestația sa extraordinară, dovedind că este un talent autentic.

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor. A fost adoptat din RomâniaCine este Ștefan Doyle de la X Factor. A fost adoptat din România

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor

Deși poartă nume românesc, Ștefan Doyle nu știe o boabă din limba țării unde s-a născut. Iar asta deoarece tânărul concurent a fost adoptat pe când era doar un bebeluș de către o familie din Irlanda. De altfel, el a venit la X Factor alături de mama lui, cea care i-a și încurajat și cultivat talentul pentru muzică.

Ștefan J Doyle a cântat pe scena de la X Factor piesa „Tiny Dancer' a lui Elton John. Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei au rămas impresionați de vocea sa, dar și de modestia de care a dat dovadă tânărul. La fel de impresionantă a fost însă și povestea lui de viață.

Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat.

Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credeau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți.

Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine. Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian.

Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi', le-a povestit Ștefan J Doyle la X Factor.

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor. Copiii Oanei Matache au asistat la repetiții

Citește și: Marina Voica s-a certat cu asistenta de pe Salvare înainte să fie internată: „M-a prins în plină criză'

Citește și: Imagini de la prima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities'! Ce ținute vor purta concurentele

Citește și: Unde va fi înmormântat Ion Cramitru.Trupul neînsuflețit al regretatului actor nu a fost depus la Teatrul Naţional

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată: „A rămas…”. Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Ștefan și-a găsit recent familia din România

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor. Tânărul concurent irlandez le-a povestit cum și-a găsit familia după 30 de ani. Ștefan le-a cerut ajutorul sătmărenilor pentru a-i găsi pe cei care i-au dat viață, dar și pe frații săi, pentru că, a aflat, recent, mai are trei frați și trei surori. Ștefan J. Doyle s-a născut în Satu Mare pe 14 iulie 1990 cu numele de Istvan Nagy. În scurt timp, a fost adoptat de către o familie din Irlanda. Datorită paginii de Facebook pe care și-a făcut-o și cu concursul internauților, Ștefan și-a găsit familia.

Cine este Ștefan Doyle de la X Factor. 'Acum 10 zile am avut norocul de a-mi găsi familia biologică prin intermediul acestei minunate pagini. MULȚUMESC tuturor de aici care au făcut posibil acest lucru și care au fost alături de mine să-mi împlininesc acest mare vis!!! Relația mea cu familia din România decurge foarte, foarte bine. Viața mea s-a schimbat din bine în foarte bine. Numele meu a fost ISTVAN NAGY, născut în Satu Mare în anul 1990. Pasiunea mea este muzica! Recent am început o pagină de Facebook de-a putea arăta tuturor muzica compusă de mine: https://www.facebook.com/stefanjdoyle2021

România este cunoscută ca având foarte, foarte mulți muzicieni talentați. Sunt mândru că m-am născut acolo și că am moștenit această imensă pasiune. Vă aștept pe pagina mea, fie cu un mesaj, un gând bun sau ascultarea unei piese. Mulțumesc tuturor pentru orice susținere a noii mele pagini. Mă bucur să văd în continuare așa de mulți copii adoptați ca mine în căutarea familiilor lor biologice. Va doresc tuturor multă sănătate și succes în găsirea tuturor răspunsurilor!', a scris concurentul de la X Factor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter