Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Are două joburi

Publicat pe

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Luni, pe data de 6 septembrie, a început noul sezon Puterea dragostei, cel cu numărul 4. Odată cu prima ediție, telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască pe cei 14 concurenți. Iată cine este Adriana Mădălina Minea, una dintre participantele din acest an!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Săptămâna a început cu surprize pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Noul sezon, cel cu numărul 4, a debutat luni și le-a adus cea mai mare surpriză telespectatorilor. I-au cunoscut pe cei 14 concurenți din acest an, în total fiind șapte fete și șapte băieți. Una dintre participante este Adriana Minea și se consideră cea mai frumoasă dintre ele.

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Are două joburiCine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Are două joburi

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Adriana Mădălina Minea este una dintre norocoasele care a pășit în Casa Puterea dragostei. S-a înscris la casting din dorința de a-și găsi sufletul pereche. Crede cu tărie că se află în emisiune și are de gând să lupte pentru bărbatul iubit.

Citește și: Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit:”Nu am fost crezut de nimeni”

Citește și: Alexandra, câștigătoarea sezonului 3 Puterea Dragostei:”Sunt pregătită să mă căsătoresc”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, imagini din luna de miere.Unde au plecat în vacanță

Citește și: Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare:„Tata a fost Ivan inimă de aur'

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Adriana Mădălina Minea are 24 de ani. De loc, ea este din Giurgiu, însă locuiește de mai mult timp în București. De profesie este asistent manager și cosmeticiană.

„Bună! Sunt Adriana Minea. Am 24 de ani, sunt din Giurgiu și locuiesc în București. Sunt asistent manager și cosmeticiană', a spus Adriana Minea de la Puterea dragostei, la Kanal D.

Concurenta de 24 de ani și-a descris și partenerul ideal. Acesta trebuie să fie matur, înțelegător și sincer. Adriana Mădălina Minea a pășit încrezătoare în concurs, spunând că se consideră cea mai frumoasă dintre fete.

„Am venit în Casa Puterea dragostei pentru a găsi un băiat suficient de matur și de înțelegător și de sincer. Sper că sunteți pregătiți pentru asta. De fete nu-mi fac griji, pentru că eu sunt cea mai bună de aici', a continuat ea.

Concurenta a fost înșelată de foștii parteneri

Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4. În continuare, Adriana Minea a spus că pentru ea, în primul rând, cel mai important este ca partenerul ei să o respecte. A trecut prin relații toxice, în care a fost înșelată, și nu-și mai dorește deloc astfel de experiențe, pentru că au afectat-o profund.

„Sunt convinsă că-mi voi găsi marea dragoste aici. (…) În primul rând să mă respecte, să nu mă mintă, să nu mă înșele, pentru că au existat relații toxice în trecut și nu mai reau să am parte de așa ceva. Fizic vorbind, înalt, brunet.

Cred că toate fetele au avut relații toxice, în care stăteai și credeai că te iubește, dar, de fapt, te înșela. Infidelitatea a fost din partea amândurora', a adăugat tânăra.

Alexandra și Marinescu, câștigătorii sezonului 3 Puterea dragostei

Marea finală a sezonului 3 Puterea dragostei a fost una plină de emoții, atât pentru participanți, cât și pentru telespectatori. În această etapă au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Alexandra și Marinescu sunt marii câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi au pus mâna pe marele premiu oferit de show-ul de la Kanal D. Astfel, fiecare s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro!

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter