Cine este Theodor Marcu, al treilea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 10. Are 6 ani și este considerat „geniul tuturor lucrurilor”

Publicat pe

Theodor Marcu, în vârstă de 6 ani, a reușit să uimească pe toată lumea vineri seara, în cea de-a doua ediție Românii au talent. Băiețelul considerat „geniul tuturor lucrurilor' a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Calculele japoneze l-au trimis pe Theodor direct în semifinală.

Cine este Theodor Marcu, al treilea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 10. Are 6 ani și este considerat  „geniul tuturor lucrurilor'Cine este Theodor Marcu, al treilea Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 10. Are 6 ani și este considerat  „geniul tuturor lucrurilor'

Vineri seara, micuțul Theodor Marcu a reușit să lase juriul 'Românii au talent' cu gura căscată și a obținut un Golden Buzz de la Andi Moisescu, trecând automat în semifinală, informează Pro TV. Copilul de 6 ani a spus că vrea să devină 'geniul tuturor lucrurilor'.

Citește și: Cine este Cornel Hrișcă-Munn, toboșarul fără mâini, care a impresionat o țară întreagă la Românii au Talent, sezonul 10

La 6 ani, Theodor iubește numerele încă de când era și mai mic decât atât. Părinții au decis să facă ceva în privința asta, arată sursa citată. De un an, Theodor urmează cursurile Centrului de Soroban și Aritmetică mentală Nomin Jyuku din București.

 A dat patru examene deja și le-a luat pe toate. Spune că vrea să fie „geniul tuturor lucrurilor', cel mai bun la toate. Vrea să se facă constructor și compozitor și apoi 'geniul lucrurilor'.

Citește și:Cine este Gennady Tkachenko-Papizh, al doilea Golden Buzz al sezonului 10 Românii au talent. Jurații au crezut că nu este real

A venit să arate copiilor că matematica e frumoasă Mama este cercetător, iar tatăl este profesor universitar, predă tehnologie chimică. Theodor face și pian de câteva luni.

Îi place foarte mult muzica și i-ar plăcea să călătorească și să vadă toate țările în care s-au născut marii compozitori ai lumii. A venit la 'Românii au talent' ca să arate copiilor, în special, că matematica este frumoasă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter