Cine o susține pe Regina Elisabeta după moartea Prințului Phillip: „Nu e copilul ei preferat”

Publicat pe

La scurt timp după decesul Prințului Philipp, s-a aflat cine îi este alături Reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au fost împreună vreme de 70 de ani și, cu siguranță, Custodelui Coroanei nu i-a fost ușor să treacă peste moartea prințului consort. Regina Marii Britanii a fost destul de ocupată în ultima perioadă, dar o persoană din Familia Regală i-a fost alături în ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dacă v-ați fi așteptat ca alături de Regina Elisabeta a II-a să fie unul dintre copiii săi, ei bine, v-ați înselat! Se pare că persoana care s-a preocupat de bunăstarea Monarhului și a avut grijă de Majestatea Sa este nimeni alta decât Sophie, soția prințului Edward. Sophie este supranumită „nora ei preferată'. Ducesa de Wessex ar fi devenit cea mai bună prietenă a Reginei, iar mulți dintre curtenii Majestății Sale o consideră un adevărat sprijin pentru Regina Elisabeta a II-a.

Citește și: Ce a făcut Regina Elisabeta de ziua Prințului Philip. Azi ar fi împlinit 100 de ani

Citește și: Detalii neștiute despre Regina Elisabeta. Care este numele său întreg

Citește și: Prințul Andrew a dezvăluit cum se simte Regina Elisabeta după moartea Prințului Philip: „A rămas un gol imens în viața ei”

Citește și: Leonard Miron lucrează pentru Regina Elisabeta. Ce job are fosta vedetă TV

Mai mult, Sophie i-a fost alături Reginei pe parcursul ultimei perioade și a vizitat-o odată la câteva zile, dar și-a propus ca atunci când nu poate merge la Castelul Windsor, să o invite pe Regina Elisabeta a II-a în Parcul Bagshot. Informația a fost dezvăluită chiar de Duncan Larcome, comentator regal.

Regina Elisabeta a II-a, ajutată de nora ei, Sohpie

Cine o susține pe Regina Elisabeta după moartea Prințului Phillip: „Nu e copilul ei preferat'Cine o susține pe Regina Elisabeta după moartea Prințului Phillip: „Nu e copilul ei preferat'

„Dacă vă întrebați cine este copilul preferat al Majestății Sale, ei bine, niciunul dintre ei. Este nora ei. De la moartea prințuluii, în aprilie, Sophie a parcurs cele 10 mile de la Parcul Bagshot până la Castelul Windsor, o dată la câteva zile, și în majoritatea weekendurilor pentru a petrece timp social distanțat cu Majestatea Sa.

Și în zilele în care nu poate ajunge acolo în persoană, ducesa de Wessex și-a propus să o sune pe soacra sa cel puțin o dată pe zi.', se arată în Vanity Fair.

Deși se zvonea că ducele de Kent, vărul Reginei Elisabeta îi va ține locul regretatului Prinț Philip la ceremonia de sâmbătă, cu siguranță că Sophie o va însoți pe Majestatea Sa, pe tot parcursul evenimentului.

„Departe de camere, se preconizează că Sophie o să o însoțească pe regină pe parcursul zilei.', a mai adăugat Duncan Larcombe.

Când s-au apropiat Regina Elisabeta și Sophie

Potrivit informațiilor, cele două s-au apropiat în perioada pandemiei. Date fiind restricțiile impuse de Guvernul britanic, Majestatea Sa și soția Prințului Edward au avut parte de numeroase plimbări în Windsor Great Park.

„La fel ca atâtea familii în timpul lockdown-ului, Majestatea Sa nu a putut să-și vadă nora preferată, dar pe măsură ce restricțiile au început să se ridice, Sophie a fost una dintre puținele persoane din bula ei COVID. Când a murit Philip, Sophie a făcut o alegere evidentă de a de a se asigura că regina era îngrijită, având în vedere că locuiește în apropiere.', a completat Lacombe pentru sursa citată.

Sursa FOTO: Profimedia.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter