Cine sunt concurenții care vor participa la Ferma. Brigitte Sfăt, Geanina Ilieș și Emil Rengle au răspuns provocării

Publicat pe

18 concurenți vor intra în Ferma în 2019, iar Ioana Filimon, Otniela Sandu, Brigitte Sfăt, Kamara, Silviu Țolu și Cătălin Moroșanu sunt primii șase concurenți pregătiți să înfrunte cele mai grele condiții, dar și foarte multe lucruri neprevăzute!

Ioana Filimon Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că  doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma.'

Miss România 2016 vine din Timișoara, este plină de energie și este mereu cu zâmbetul pe buze! În urmă cu câțiva ani, participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa de a se muta în București. În spatele carierei de modelling este o tânără pasionată de mediul în care trăiește și de soluții sustenabile pentru viitor! Ioana a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului și spune despre ea că vrea să demonstreze că poate face față oricărei situații.

Otniela Sandu Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că băiatul lui', așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol.'

Otnielei îi place să alerge și să meargă cu bicicleta, iar unul dintre momentele în care s-a simțit foarte mândră de ea a fost când a trecut de linia de finish a primului semimaraton, deși era rănită. Are două surori, dar ea este cea care se comportă ca un băiat. A avut un început în viață dificil, cu o problemă de sănătate care nu i-a permis să meargă și să aibă o copilărie normală până la vârsta de 4 ani. Apoi, și-a revenit și își petrece fiecare moment în mișcare.

Brigitte Sfăt – Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică.'

Spune că viața ei este o aventură continuă și că problemele au fost atrase de ea ca de un magnet. Însă ambiția și determinarea au făcut-o să treacă mereu peste orice obstacol, iar Ferma reprezintă oportunitatea perfectă să demonstreze cine este ea cu adevărat: o femeie puternică. Este o femeie de business care se mândrește cu afacerile pe care le gestionează și are foarte multă încredere în ideile ei.

 

Geanina Ilieş – „Îmi voi oferi sprijinul şi voi pune umărul la treabă în orice situaţie din Ferma. Sunt o persoană altruistă, iar Ferma nu va fi o excepţie. 

Geanina este cunoscută prin prisma carierei în televiziune, iar în prezent este beauty blogger şi femeie de afaceri. Geanina Ilieş îşi împarte zilele între evenimente şi întâlniri, dar îşi face întotdeauna timp pentru Patrick, fiul ei în vârstă de 12 ani. Sensibilă şi credincioasă, este pregătită pentru „Ferma şi spune că se simte bine atunci când ajută oamenii din jur. Acesta este motivul pentru care, dacă va câştiga, îşi doreşte să doneze premiul copiilor care au probleme de sănătate.

KamaraVoi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera.'

Kamara este cunoscut de publicul din România ca fotbalist și cântăreț. Însă motivul pentru care participă la Ferma este unul strict personal. Este hotărât să câștige premiul pentru fiul său de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operație complicată pentru a putea merge.

Silviu ȚoluAceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din țară pentru prea mult timp și am pierdut multe momente alături de familie și prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici și rămân aici!'

Silviu Țolu este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele. Este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative și artistice, realizator de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați. Curiozitatea este una dintre cele mai de preț bunuri pe care le are.

Cătălin MoroșanuSunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții.'

Este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România, dar nu multă lume știe despre Cătălin Moroșanu că a studiat dreptul. Este ambițios, mereu disponibil să demonstreze că poate face orice și își dorește neapărat să ajungă în finala Ferma. Este pregătit pentru orice joc, fie că e vorba de probă fizică sau joc de culise.

De asemenea, Emil Rengle răspunde și el provocării și va face parte din concurenții care merg la Ferma. Câștigătorul de la Românii au talent își va testa limitele în munții României și va îndura frigul, chiar dacă nu-i place.

Cine sunt concurenții care vor participa la Ferma. Brigitte Sfăt, Geanina Ilieș și Emil Rengle au răspuns provocăriiCine sunt concurenții care vor participa la Ferma. Brigitte Sfăt, Geanina Ilieș și Emil Rengle au răspuns provocării

Despre noul sezon Ferma

În 2019, PRO TV pregătește un nou început pentru Ferma! Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior.

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Citește și: Motivul pentru care Monica Bârlădeanu a fost înlocuită de Mihaela Rădulescu la ProTV: 'Prietenă de 20 de ani…'

Citelte și: Monica Bârlădeanu nu mai prezintă Ferma Vedetelor la ProTV. Ce vedetă îi va lua locul

Citește și: Mihaela Rădulescu, primele declaraţii despre „Ferma”. Vedeta revine la Pro TV

FOTO: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter