"Mi-a adus acuzații unei boli psihice". Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele. Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu continuă. Artista a declarat că este decisă să o dea în judecată pe iubita lui Gabi Bădălău pentru daune morale, după ce blondina ar fi spus de ea că are probleme psihice. Claudia Pătrășcanu este decisă să meargă în instanță pentru a i se face dreptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele.. Claudia Pătrășcanu susține că vrea să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu. Artista vrea să îi ceară daune morale vedetei, după ce blondina ar fi jignit-o în nenumărate rânduri. Mai mult, cântăreața susține că iubita lui Gabi Bădălău i-ar fi agresat copiii pentru a se juca cu ei.

"Mi-a adus acuzații unei boli psihice". Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele"Mi-a adus acuzații unei boli psihice". Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Fosta soție a lui Gabi Bădălău este hotărâtă să meargă în instanță pentru a-și face dreptate. Claudia Pătrășcanu susține că Bianca Drăgușanu ar fi spus de ea că e bolnavă psihic, motiv pentru care o va da în judecată. Artista susține că blondina o amenință pe ea și pe mama ei.

Citește și: „Să nu uităm de unde a venit fata asta, cum era ținută…'. Claudia Pătrășcanu, replică acidă către Bianca Drăgușanu, după ce a acuzat-o de hărțuire

Citește și:Bianca Drăgușanu o acuză pe Claudia Pătrășcanu de hărțuire: „Este bolnavă psihic. Mă jignește și pe mine și pe copilul meu”

Citește și: „Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Citește și:„Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin'. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este departe de a se termina. Cele două își aruncă cuvinte dure, iar artista este dispusă să meargă în instanță pentru a face dreptate. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că o va da în judecată pe iubita lui Gabi Bădălău, după ce blondina ar fi spus că ar avea probleme psihice.

'Am decis să-i cer dauna morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine. Martori vor fi prezenți în dosarul pe care îl voi deschide și la dreptul copiilor mei de a fi audiați la ce coșmar trăiesc când această femeie este în preajma lor adusă de tatăl lor să-i agaseze emoțional. Asta face cu mine și familia mea de un an', a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu: „Îi voi cere daune morale”

Claudia Pătrășcanu este mai hotărâtă ca niciodată să meargă în instanță și să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu. Artista a mai declarat că blondina trebuie să demonstreze acuzația gravă.

'Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale. I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor', a mai declarat artista.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău susține că are toate dovezile pentru a-și apăra copiii

Conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu continuă. Artista susține că a obosit să se certe cu fostul soț și cu iubita acestuia și să fie jignită de aceasta. Cântăreața spune că este dispusă să facă orice pentru a-și apăra cei doi copii, dar și pe ea. Claudia se declară șocată de faptul că a ajuns în această situație.

'Patru ani s-au chinuit și alții să ia copiii de lângă mine, să scoată hârtii false că aș fi bolnavă psihic, așa cum s-au scos și alte hârtii mușamalizate și se pare că Dumnezeu nu i-a lăsat. Am obosit să fiu terfelită atât eu, cât și copiii mei, de niște oameni toxici și plini de venin. Am dovezi cât zeci vieți de acum înainte să-mi pot apăra copiii, dar și pe mine. N-am crezut vreodată că voi trăi așa ceva și atât de multe! Dumnezeu nu mă lasă niciodată pentru că sunt un om corect',  a mai adăugat artista.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă