Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu s-au revăzut după 17 ani. Cum s-au fotografiat împreună

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu s-au revăzut după 17 ani. Cântăreața și fosta prezentatoare de televiziune s-au bucurat nespus să se vadă din nou, după mai bine de un deceniu. Au profitat de ocazie și au recreat împreună o imagine emoționantă, realizată când artista avea doar câțiva anișori. Colajul le-a topit imediat inimile internauților și a strâns mii de like-uri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu s-au revăzut după 17 ani. Soția lui Edward Sanda și fosta prezentatoare de televiziune au păstrat o frumoasă relație de prietenie, deși nu s-au văzut de mult timp. Dovadă sunt cuvintele pe care cele două și le-au împărtășit în mediul online. Și-au spus că se iubesc, iar cântăreața i-a transmis că e apreciată de întreaga ei familie.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Soția lui Edward Sanda a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, încă de când avea trei anișori. I-a cucerit pe fani cu gingășia ei, dar și cu vocea sa. Piesa „Ghiță' este și acum pe buzele oamenilor, fiind practic melodia ei de debut. I-a moștenit talentul tatălui său, Pavel Stratan, și l-a însoțit mereu la spectacole.

Citește și: Cum este, de fapt, relația dintre Mihaela Tatu și fiica ei.Cu ce se ocupă Ioana

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Mihaela Tatu după ce s-a retras din televiziune. Prezentatoarea a slăbit foarte mult:„Eu cred că sunt mai sexy acum!'

Citește și: Alexandra Stan, la opt ani după scandalul cu Marcel Prodan:„Am fost uimită de câți oameni…'

Citește și: Ilie Năstase este internat la Matei Balș, suspect de COVID. Primele declarații:„Sunt în investigații de două zile'

Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu s-au revăzut după 17 ani

Pe vremea când avea doar doi ani, Cleopatra Stratan și tatăl ei, Pavel Stratan, au fost invitați în emisiunea „De 3 ori femeie'. Show-ul era găzduit de nimeni alta decât Mihaela Tatu. Fosta prezentatoare TV s-a îndrăgostit pe loc de ea, astfel că nu s-a putut abține și a luat-o în brațe. Vedeta a ținut-o astfel în timp ce părintele ei cânta live melodia „Eu beu'.

Recent, Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu s-au revăzut, iar cu această ocazie s-au gândit să recreeze scena emoționantă. Astfel, acum, după 17 ani, soția lui Edward Sanda s-a așezat în brațele fostei prezentatoare TV, la fel ca atunci când era mică. Cântăreața a postat colajul pe rețelele de socializare, spre încântarea tuturor susținătorilor săi.

„Ce revedere frumoasă am avut cu Mihaela Tatu, după 17 ani!', a scris Cleopatra Stratan în dreptul imaginilor cu ea și Mihaela Tatu.

Ce imagine emoționantă au recreat

Răspunsul Mihaelei Tatu nu a întârziat să apară. I-a spus Cleopatrei Stratan că o iubește și acum la fel ca atunci când era mică.

„Te iubesc! Acum ca și atunci', i-a spus Mihaela Tatu Cleopatrei Stratan pe Instagram.

Reacția Cleoaptrei Stratan a fost una pe măsură. În plus, i-a spus Mihaelei Tatu că o respectă foarte mult: „Și eu! Aveți toată aprecierea și tot respectul nostru!'.

Reacția fanilor

Nici fanii nu au rămas fără reacție. Au apreciat colajul cu mii de like-uri și le-au complimentat pe amândouă. Au spus că Mihaela Tatu e neschimbată și că soția lui Edward Sanda a crescut extrem de frumos.

„Tu ai crescut, dar Mihaela este neschimbată și foarte frumoasă!; Ce frumoasă este doamna Mihaela! Nu s-a schimbat deloc!; Unii întineresc, alții îmbătrânesc. Frumos circuitul vieții; Ce frumos! Felicitări fată frumoasă, pentru evoluția ta!; Îmi aduc aminte de ziua aceea; Cât de frumos!', sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter