Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli: "Întodeauna m-am gândit"

Publicat pe

Codin Maticiuc vrea încă un copil cu actuala sa parteneră de viață, Ana Pandeli, care este mama celor două fiice ale afaceristului. Regizorul serialului „Clanul” este foarte dedicat fetițelor sale, Smaranda, și Ilinca, dar fiului său vitreg, Mario. Codin Maticiuc a mărturisit într-un interviu recent că și-ar mai dori un copil. Acesta a vorbit și despre următoarea sa producție cinematografică, pe care ar urma să o filmeze în Los Angeles.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc vrea încă un copil, deși are deja două fiice și un băiat, alături de iubita sa, Ana Pandeli. La 42 de ani, afaceristul se poate considera un om împlinit din toate punctele de vedere. El și-a construit o familie superbă, împreună cu partenera sa. Cei doi au trei copii, pe care Codin îi iubește nespus, Smaranda , doi ani, Ilinca, de doar câteva luni, și Mario în vârstă de 12 ani.

În plan profesional, Codin se ocupă atât de afacerile cu imobiliare, cât și de marea sa pasiune, cinematografia. Serialul „Clanul” pe care l-a regizat, și care cuprinde o distribuție de excepție, s-a bucurat de mare succes. Codin a dezvăluit recent care sunt planurile sale de viitor.

Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli: "Întodeauna m-am gândit"Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli: "Întodeauna m-am gândit"

Codin Maticiuc vrea încă un copil cu Ana Pandeli

Codin Maticiuc este unul dintre cei mai de succes bărbați din showbiz-ul românesc, care a gustat ,viața din plin. Afaceristul a luat-o mai ușor cu petrecerile, atunci când a cunoscut-o pe actuala sa iubită, Ana Pandeli, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Cei doi și-au dat seama că se completează reciproc și de câțiva ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ana Pandeli mai avea un copil dintr-o relație anterioară, un băiețel pe nume Mario, pe care Codin l-a crescut ca și cum ar fi propriul său copil. Iubita afaceristului a adus pe lume și două fetițe Ilinca și Smaranda, dar iată că Maticiuc ar mai vrea un copil. Acesta a mărturisit că și-a dorit dintotdeaun să înfieze un copil.

Citește și: Cum a devenit actor Codin Maticiuc:’Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare…’ / EXCLUSIV

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie ce reprezintă tatuajele sale și de ce le-a făcut abia la 39 de ani:’Am tatuaje despre religie, alcool, scrieri personale’ / EXCLUSIV

Citește și: Cine îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu:„Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Sunt tristă că a recurs la…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă:'A fost un moment…'

Da, am trei și m-am oprit. Poate să mai înfiez unul, m-am gândit întotdeauna și aș face-o la un moment dat! Dar așa să mai produc, nu mai produc. Aș lua un copil mai mare, nu un bebeluș, și atunci contează energia și chimia.„, a declarat Codin Maticiuc pentru CanCan.

Codin Maticiuc, despre producția pe care o va filma în SUA

Codin Maticiuc are planuri mari și în ceea ce privește o nouă producție cinematografică. Afaceristul a produs și regizat filmul, cu mare succes la box-office, Miami Bici. Codin a dezvăluit că se pregătește pentru filmarea unei a doua părți a producției, care se va numi Miami Bici 2. Maticiuc a menționat că pelicula, în colaborare cu Bromania, se va filma în anumite zone din Los Angeles. Afaceristul a precizat că unul dintre principalele motive pentru care a dorit ca iubita lui să nască într-un spital din Los Angeles, a fost și pentru ca el să aibă timp să caute locații interesante.

„Am fost și le-am văzut, de aia am și născut în Los Angeles, ca să caut locații. Am găsit locații, ne place, e bine.„, a afirmat Codin Maticiuc.

Motivul pentru care Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu se căsătoresc

Deși au o relație armonioasă care durează de ani de zile, Codin Maticiuc și Ana Pandeli nu au de gând să se căsătorească. Maticiuc vorbit și despre motivul pentru care refuză să aibă pe cap responsabilitatea organizării unei nunți.

Nu mă însor, păcatele mele. Nici ea nu vrea. Nu ne plac petrecerile astea. Ne plac petrecerile alea la care chiar te distrezi, nu unele unde ai o mie de obligații. Noi, de exemplu, la Smaranda nu am făcut botez, nu am făcut petrecere. Ne-am dus la biserică și am venit acasă cu nașii. Aia a fost', a declarat Codin Maticiuc pentru Playtech.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter