Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Câți bani au câștigat

Publicat pe

Lidia Buble și Ami au participat la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cele două artiste au reușit să facă față provocărilor și au stat în jungla Dominicană luni de zile. Vedetele au fost plătite diferit în fiecare săptămână, Lidia Buble și Ami se pare că au primit cele mai mari sume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

12 celebrități s-au aventurat în Republica Dominicană cu gândul că vor pleca acasă cu marele premiu. Aceștia au reușit să facă față provocărilor și să își depășească limitele. Lidia Buble și Ami sunt vedetele care au primit cele mai mari sume de bani, pentru a participa la emisiune, potrivit Fanatik.ro.

Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Câți bani au câștigatLidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Câți bani au câștigat

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici s-a filmat în Republica Dominicană. Emisiunea a fost pe pauză vreme de șapte ani și a fost prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Citește și: Câți bani câștigă Cristi Mitrea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Fostul luptător ia mai puțin decât Lidia Buble

Citește și:De ce nu ar participa CRBL la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Pentru nicio sumă de bani…”

Citește și:Cum arată Cornelia Rednic de când a slăbit 35 kg:”Nu sunt la dietă, dar am renunțat la…”

Citește și:Giani Kiriță, după ce Cornel Palade l-a ajutat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Am plâns ca la un tată'

Lidia Buble și Ami, cele mai bine plătite de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

12 vedete și-au testat limitele în jungla dominicană. Celebritățile din România care au dat curs provocării sunt Lidia Buble, Ami, Anisia Gafton, Tania Pop, Ruxi, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade. Deși nu a ajuns în marea finală, Ami se pare că este vedeta care a primit cei mai mulți bani la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Potrivit sursei citate, artista ar fi semnat pentru 6.000 de euro pe săptămână. Având în vedere că a stat două luni în competiție, Ami ar fi încasat 48.000 de euro.

De asemenea, Lidia Buble ar fi încasat 5.000 de euro pe săptămână, iar artista a stat mai putin timp decât Ami. Cu toate astea, ar fi câștigat p sumă de 20.000 de euro.

Câți bani au primit finaliștii Anisa Gafton și Giani Kiriță

Restul concurenților au fost plătiți cu sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de euro. Se pare că Anisia Gafton, câștigătoarea emisiunii, nu ar fi câștigat mai mult de 60.000 de euro, la fel și Giani Kiriță.

Pentru această sumă de bani, concurenții au fost nevoiți să treacă prin cele mai provocatoare probe și să consume alimente greu de imaginat. Anisia Gafton a fost câștigătoarea emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Anisia Gafton: „Mă așteptam să vină un meteorit din momente în moment”

Anisia Gafton a fost extrem de fericită când a aflat că este câștigătoarea sezonului Sunt celebru, scoate-mă de aici. Actrița a recunoscut că a vrut să renunțe la un moment dat la toate probele, dar curajul și ambiția au făcut-o să meargă mai departe.

„Da. Atâta timp și fără mâncare, și fără ai tăi, și nedormită… mai venea o ploaie, mai venea un uragan… mă așteptam să vină un meteorit din moment în moment, un OZN… am avut momente în care am vrut să cedez, dar am lucrat foarte mult cu psihicul meu și am zis nu mă las, nu mă las, nu renunț'. Și Tot timpul spuneam Hai să văd dacă mai pot'. Dacă vrei și crezi, poți', a spus Anisia.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter