Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență: "Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România"

Publicat pe

Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență. După o pauză de trei luni, Teo Trandafir revine la Kanal D cu un show matinal, de weekend. Teo se adresează unui public larg, iar pe 27 august va reveni pe micile ecrane cu emisiunea „Teo Show'. Vedeta TV pregătește un nou format, într-un registru de entertainment combinat cu informație utilă. Recent, prezentatoarea Tv a dezvăluit ce presupune audiența unui reality show.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență. Teo Trandafir revine pe micile ecrane cu emisiunea Teo Show. Începând cu 27 august, prezentatoarea TV va apărea un format nou care își propune să doboare audiențele de weekend. Dacă în trecut emisiunea pe care o prezintă de nouă ani era difuzată zilnic pe Kanal D, de această dată, noul format va fi difuzat în fiecare weekend, începând cu ziua de sâmbătă, de la 10.00.

Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență: "Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România"Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență: "Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România"

Recent, Teo Trandafir a explicat ce presupune lupta pentru audiență și ce „compromisuri” a făcut pentru a aduce rezultate bune emisiunilor sale. Vedeta este nerăbdătoare de reîntâlnirea cu publicul și dorește să le arate telespectatorilor la ce a muncit în această vară.

Citește și: Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D:”Cât mai repede”

Citește și:Radu Herjeu, după ce Teo Trandafir a rămas fără emisiune la TV:”Nu moare de foame, a câștigat cât să trăiască trei vieți liniștite”

Citește și:Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic „The Next 365 days” cu Michele Morrone

Citește și:Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul:„A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge'

Ce compromisuri a făcut Teo Trandafir pentru audiență

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. De nouă ani prezintă reality show-ul Teo Show, iar pe 27 august va reveni cu un nou format al emsiunii. Vedeta este nerăbdătoare să se reîntâlnească cu telespectatorii. Recent, vedeta a explicat ce înseamnă audiența și cum trebuie menținută aceasta. Teo a dezvăluit factorii de care este determinat continutul difuzat pe platformele publice. Vedeta de la Kanal D a declarat că unul dintre factori este chiar sunetul manelelor, melodii pe care unii le blamează.

 „Eu am adus întotdeauna oameni care cântă manele pentru ei, pentru oameni, nu neapărat pentru piese! Că s-a întâmplat să și cânte, ghinion! Toată lumea mă înjură că am adus maneaua în România. Stai un pic, maneaua era acolo latentă, nu ieșea pentru că am inventat-o eu.

Ea aștepta, a găsit doar o găurică prin care să iasă. Nu mă simt foarte vinovată pentru asta, mai ales că oamenii gustau «big time», audiențele erau uriașe pe manea, de unde rezultă că nu e o greșeală. Tot ce face audiență uriașă pe un post de vedere comercial decent, care se respectă, este permis!„, a declarat Teo pentru cancan.ro.

Teo Trandafir: „Există niște limite”

Prezentatoarea Tv se află în televiziune de peste 20 de ani, iar dea-a lungul anilor s-a confruntat cu multe situații. Teo a mărturisit că există limite pe care trebuie să le respecți în televiziune, chiar și atunci când vine vorba de audiența emisiunii.

Asta se cere și îți dai seama imediat după audiențele de a doua zi de dimineață, de la 8:30. Există, bineînțeles, niște limite, pentru că de aia există CNA. Tu nu îți poți permite orice la televizor.

Mergi până într-o limită, după care te gândești și la propria conștiință, te gândești și la cei care te privesc și la inteligențele lor și la părerea pe care și-o vor forma în legătură cu tine. Și în funcție de toți factorii ăștia, iei o decizie!', a mai spus îndrăgita Teo Trandafir.

„Teo Show” revine cu un nou format

Teo Trandafir se pregătește să revină pe micile ecrane. Peste câteva zile va reveni pe sticlă cu emisiunea Teo Show, pe care o prezintă de aproape zece ani. Noua emisiunea debutează sâmbătă, 27 august, de la ora 10.00, la Kanal D. Gazda noului show pregătește surprize mari pentru telespectatori.  

„Suntem emoționați și noi, la rândul nostru. Suntem și entuziaști, în același timp, pentru că avem senzația că ne-am gândit la neprevăzut.Eu așa ceva în România nu am mai văzut până în momentul ăsta. E un amestec de informație cu joacă, știință, oameni interesanți, oameni mai puțin cunoscuți, care au făcut chestii «wow». Nu te așteptai niciodată în România la asta!Chiar prima ediție e o întâmplare pe care n-aș fi crezut-o posibilă în România!', a mai spus Teo Show.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter