Connect-R, în lacrimi, la concert, de ziua lui: "Am cântat cu tata pe scenă"

Publicat pe

Pe 9 iunie, Connect-R a împlinit 40 de ani, pe care i-a aniversat pe scenă, alături de artiștii care îl iubesc, dar și de două dintre cele mai importante persoane din viața lui – tatăl său și fiica sa Maya. Artistul a fost extrem de emoționat după ce tatăl sau a urcat alături de el pe scenă și au cântat împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Connect-R a împlinit pe 9 iunie o cifră rotundă – 40 de ani, iar momentul a fost marcat așa cum știe artistul cel mai bine – prin muzică. Artistul a avut o mulțime de invitați care i s-au alăturat pe scenă, dar cu siguranță cel mai surprinzător a fost momentul tată-fiu, pentru că artistul a cântat alături de Aurel Mihalache pe scenă.

Connect-R, în lacrimi, la concert, de ziua lui: "Am cântat cu tata pe scenă"Connect-R, în lacrimi, la concert, de ziua lui: "Am cântat cu tata pe scenă"

Connect-R, copleșit de emoții pe scenă, de ziua lui

La 40 de ani, Connect-R le-a oferit fanilor momente memorabile, pe scena Berăriei H, unde a cântat alături de invitații săi speciali – Loredana, Horia Brenciu, Smiley, Horia Brenciu, Shift și Johny Romano. Nu mai este un secret pentru nimeni că artistul este un showman desăvârșit, așadar atmosfera a fost una incendiară. Iar momentul în care, spre surprinderea tuturor, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, a urcat pe scenă a fost unul absolut exploziv și, în egală măsură, încărcat de multă emoție.

Citește și: Connect-R, surpriză la 'Te cunosc de undeva'. Tatăl lui a venit să-l vadă

Citește și: Doinița Oancea, primele imagini cu iubitul. S-au sărutat pătimaș în public

Citește și: Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears.Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal

Citește și: Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam:'Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi'

„Doamnelor și domnilor, acum știți de unde vine talentul! Acum știți că pe scenă nu se află doar un om, se află un tată care este mândru de copilul lui, asta este fotografia serii! Aplauze pentru familia Mihalache!', a spus Horia Brenciu pe scenă, după ce a cântat alături de Connect-R și de tatăl acestuia.

Apoi, tatăl și fiul s-au îmbrățișat, iar artistul, în semn de respect, i-a sărutat mâna părintelui său, emoționând o sală întreagă.

Connect-R a fost cu atât mai emoționat cu cât la concertul său aniversar a participat și Maya, fiica sa de 8 ani, care a urcat pe scenă alături de sora lui, dar și de nepoatele sale. Evident, nu a lipsit nici tortul, iar entuziasmul spectatorilor a completat perfect tabloul.

Artistul își divinizează părinții

Chiar dacă au un fiu celebru, părinții lui Connect-R au rămas niște oameni simpli și muncesc din greu pentru a-și asigura traiul. Mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă ziare la taraba pe care o are în Piaţa Domenii, afacerea familiei.

Pe de altă parte, tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache, l-a rugat pe fiul său să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. Artistul a mărturisit că părinților lui le fac plăcere aceste activități.

„Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum, tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte‘, a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, de la Prima TV.

Chiar dacă viața îl duce departe de familie uneori, artistul nu se desparte niciodată de părinții săi, pe care îi divinizează, iar asta deoarece pe umărul său stâng se poate observa un tatauj imens care îi reprezintă pe cei care i-au dat viață.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter