Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din motive medicale: "Un plămân este afectat"

Publicat pe

Daniel Pavel a anunțat că unul dintre Faimoși a fost eliminat de la Survivor 2021 din cauza problemelor de sănătate. Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția, după ce medicii i-au spus că nu poate să revină pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prezentatorul Survivor 2021 a anunțat concurenții că unul dintre Faimoși are probleme grave de sănătate, iar medicii i-au interzis revenirea pe traseu și continuarea competiției.

Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din motive medicale: "Un plămân este afectat"Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor din motive medicale: "Un plămân este afectat"

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească Survivor 2021 din cauza problemelor grave pe care le are cu plămânii.

Cosmin Stanciu, eliminat de la Survivor

Cosmin Stanciu este unul dintre concurenții care au intrat în competiția Survivor de la început. Sportivul a fost eliminat, la cinci luni de la începerea concursului, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Prezentatorul emisiunii a anunțat restul concurenților că Faimosul a fost eliminat din competiție. Cosmin Stanciu a fost sub supravegherea medicilor până acum și a urmat chiar și un tratament, însă, acum, i s-a interzis întoarcerea pe traseu.

Citește și: Cine este Cosmin Stanciu de la Survivor.

Citește și: Cine este iubita lui Cosmin Stanciu de la Survivor.

Citește și: Andreea Mantea, declarații-șoc despre relația cu Cristi Mitrea:

Citește și: Medicii i-au dat verdictul lui Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor:

„Acest concurent a avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicală, a urmat un tratament prescris de medic și nu mai primește acceptul medicului să intre pe traseele din Survivor România începând din acest moment'.

Acest concurent trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Sănătatea este pe primul loc. Este în continuare sub tratament, dar decizia medicului e de a nu mai intra pe trasee la Survivor. Numele acestui concurent este Cosmin, pentru el Survivor România se oprește aici', a spus Daniel Pavel.

Cosmin Stanciu are probleme grave de sănătate

Cosmin Stanciu regretă că nu a putut duce competiția la bun sfârșit, însă probleme lui de sănătate sunt grave și trebuie să urmeze sfatul medicilor.

Sportivul are probleme mari la un plămân, iar condițiile din Republica Dominicană nu îi permit recuperarea. Faimosul a mărturisit că i-a fost teamă de acest moment și îi pare rău că nu mai poate continua.

Mă simt ok, dacă nu fac eforturi. Mă aflu sub supraveghere medicală și fac tratament, dar nu pot intra pe traseu. Nu sunt apt să intru pe traseu. Din păcate pentru mine, ăsta era momentul de care îmi era cel mai teamă și s-a întâmplat. Pe principiul, de ce ți-e frică, de-aia nu scapi', a spus Faimosul.

Cosmin Stanciu: „Nu puteam respira'

Cosmin Stanciu a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă. El a spus că afecțiunile sale au fost agravate și de statul în ploaie sau curent pe parcursul competiției, ceea ce i-a cauzat o insuficiență respiratorie.

La ultimul joc pe care l-am avut am acuzat niște dureri în zona spatelui, în zona pieptului, probleme pe care le-am avut și acasă. Aceste probleme au dus la insuficiență respiratorie, practic un plămân este afectat și din cauza asta nu puteam respira și aveam durerile acelea. Aici la Survivor totul este greu, mă refer la condițiile în care trăim, stăm în ploaie, stăm în curent și nu e ok pentru organismul nostru'.

Cosmin Stanciu: „Sunt trist, dezamăgit'

Faimosul este dezamăgit că nu a putut să rămână în competiție și, de ce nu, poate chiar să o și câștige, însă sănătatea trebuie pusă pe primul loc.

Cosmin Stanciu este încrezător că tot ce și-a propus va realiza, chiar dacă nu a reușit să-și ducă la bun sfârșit misiunea în Dominicană.

Astea sunt consecințele. Sunt trist, dezamăgit, e acel moment în care de ciudă îți vine să plângi, dar nu o să fac asta. Tot ce mi-am propus in viață am făcut singur și mereu am reușit, atât pe plan sportiv și viața mea de zi cu zi'.

O sa ajung cel mai mare antrenor, însă Survivor este unul dintre obiectivele pe care nu le-am putut îndeplini. E mentalitatea de campion și atunci când pierzi e greu. Survivor e o competiție extrem de grea, este o experiență unică și ceva din care înveți foarte multe', a spus Cosmin Stanciu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter