CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor: „Bă, ești prost?”

Publicat pe

Duminică seara, 13 martie, cele două echipe de la Survivor România s-au luptat pentru recompensă, în cadrul unui joc de noapte. Faimoșii au fost cei câștigători și s-au putut bucura de un adevărat festin. Însă, un concurent din echipa lor a fost trimis din nou în Exil. De asemenea, și un Războinic a plecat alături de CRBL.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

O nouă ediție tensionată la Survivor România. Cele două echipe de la Survivor s-au luptat pentru recompensă, iar cea câștigătoare a fost a Faimoșilor. Aceștia au avut parte și de o surpriză, o nouă concurentă a pășit în Republica Dominicană. Este vorba de Mari Fica, care i-a ajutat de la prima ediție să câștige.

CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor: „Bă, ești prost?'CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor: „Bă, ești prost?'

După ce s-au ospătat cu tot felul de preparate, cele două echipe au fost nevoite să numească câte un concurent care să plece în Exil. Răspunzător de această decizie se face cel care a reușit să scoată cel mai bun timp pe traseu. De la Faimoși a trebuit să aleagă TJ Miles, iar de la Războinici a nominalizat Ștefania Ștefan.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Natalia Duminică, apropieri suspecte la Survivor: „L-am văzut cum o ținea de gât…’

Citește și: De unde provine cicatricea imensă de pe abdomenul lui Marian Drăgulescu de la Survivor. A trecut printr-o mare cumpănă!

Citește și: Cum gestionează Iuliana Marciuc și Adrian Enache momentele tensionate în relație:„Atunci când ies scântei…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a comentat Corina Caragea zvonurile că s-ar fi măritat în secret cu un milionar, în Toscana:„Eu am ales să…’/ EXCLUSIV

CRBL și Doru Răduță au fost trimiși din nou în Exil, la Survivor

TJ Miles din echipa Faimoșilor a fost cel care a avut cel mai bun timp pe traseu, în ediția de duminică seara. Astfel, el a trebuit să spună ce concurent va merge în Exil. Pentru a evita un conflict, întrucât Laura Giurcanu și CRBL au spus că ei îl vor vota pe el, dacă vor fi puși în situația de a oferi un nume spre nominalizare, a decis să îl trimită din nou de pe insulă pe cântăreț.

Situația a devenit destul de tensionată în echipă, întrucât CRBL este concurentul care merge pentru a doua oară în Exil.

„Bă, ești prost?', i-a spus CRBL. „Eu o să mă adaptez, știu ce urmează, am mai fost acolo. Dar plâng pentru echipă. E o decizie fricoasă, personală. Dumnezeu să ne dea după cum oferim. Eu merg cu fruntea sus.', a spus CRBL.

CRBL trăiește într-o altă realitate (..) E prea antipatic și individualist.', a continuat TJ. „Singura problemă din echipa asta este TJ.', a intervenit și Elena.

Și în echipa Războinicilor s-a lăsat cu reproșuri, întrucât și Doru Răduță a mai fost încă o dată în Exil. Votul a venit din partea Ștefaniei Ștefan.

„Am ținut cont de ce mi s-a cerut din partea colegilor mei. Am încercat să îmbunătățesc situația mea. M-am duelat cu cei mai buni dintre cei mai buni. (..) Mai am de învățat, merg în Exil..O să fac față și de data asta.', a spus Doru.

sursă foto- Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter