Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: "Abia aștept"

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman demonstrează că există viață profesională după despărțire, situație nu foarte des întâlnită în showbiz-ul din România. La fix un an de la despărțire, cei doi formează un cuplu într-un proiect TV și sunt foarte încântați de acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu urmează să prezinte o emisiune la Happy Channel, începând cu data de 16 ianuarie, alături de Andreea Ibacka. Este vorba de un proiect info-educativ, cu diverse domenii și numeroase subiecte de interes pentru toată lumea, iar Cristina Ciobănașu spune că abia așteaptă să înceapă emisiunea.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: "Abia aștept"Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: "Abia aștept"

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primele declarații despre emisiunea Happy Cafe

Începând din 16 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman vor fi gazdele emisiunii Happy Café, un format info-educativ fresh, care va aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii de interes. Lor li se vor alătura zilnic invitaţi din showbiz-ul românesc şi nu numai, care vor vorbi sincer şi deschis despre succes şi drumul până la el.

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17:30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café', a declarat Cristina Ciobănaşu.

„Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezile mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!', a mai spus și Vlad Gherman. 

La rândul ei, Andreea Ibacka dezvăluie câteva dintre temele emisiunii pe care o vor prezenta.

„Iar eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone', a spus și Andreea Ibacka. 

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație:'Ajunsesem să nu mai funcționăm'

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela.Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Fuego la începutul carierei sale: „Nu pot să uit. De multe ori, nu aveam bani să cumpar…’

Citește și: Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun: „Așa, de Sărbători’. Imaginea de pe patul de spital

De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat la începutul lui februarie 2022 că au decis să meargă pe drumuri separate, după 9 ani de relație, pentru că își doresc lucruri diferite.

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni, a transmis și Cristina Ciobănașu.

„Dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment.

Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun’, îi spunea atunci, Vlad Gherman, unui fan care plângea din cauza despărțirii sale de Cristina.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter